NHL

NHL

Patrik Laine suuntaa minilomalla "Sashalle" – ”Harmi, kun ei pääse Särkänniemeen”

Julkaistu:

NHL
Winnipeg Jetsin pelaajat aloittavat lauantain jälkeen ansaitun huilitauon.
Perjantain vierastappiosta huolimatta Winnipeg Jetsin kauden ensimmäinen puolisko menee vahvasti plussan puolelle. Paul Mauricen luotsaama joukkue johtaa 45 ottelun jälkeen Keskistä divisioonaa. Kasassa on 59 pistettä.

Jets on raapinut pisteitä vakuuttavalla tahdilla, vaikka pelitahti on ollut viime viikkoina kova. Jetsin pelaajat pääsevät ansaitulle viiden päivän lomalle lauantaina pelattavan Minnesota Wild -kotiottelun jälkeen.

Kauden 20. maalinsa perjantaina Chicagossa kiskaissut Patrik Laine ei erityisemmin intoile tulevasta tauosta.

– Tässä on saanut huilata ihan tarpeeksi. Joulutaukokin oli hetki sitten. Mieluummin sitä pelaisi kuin lomailisi. Kesällä saa ihan tarpeeksi lomailla. Nyt olisi ihan kiva pelatakin, mutta ei mitään. Ihan hyvään paikkaan tulee tauko, Laine kertoi Chicagossa pelatun vierasottelun jälkeen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Laineella on reissusuunnitelmia minilomalle. Hyytävä ja pimeä Winnipeg saa jäädä hetkeksi taakse, kun suuntana ovat Florida Panthersin ykkössentterin Aleksander Barkovin kotikulmat Floridassa.


– Kai sitä joutuu lähtemään ”Sashalle” muutamaksi päiväksi. Lähdetään kylmyyttä karkuun sinne.

Floridassa vietettävässä minilomassa on vahva tamperelainen klangi. Kuinkas muutenkaan, koska Laine, 19, ja Barkov, 22, ovat Tapparan kasvatteja ja pesunkestäviä tamperelaisia.

– Syödään siipiä. Harmi, kun ei pääse Särkänniemeen. Muuten olisimme pitäneet hauskan tamperelaispäivän, murjaisi Laine.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt