NHL

NHL

Kuva: NHL:n suomalaistähdet iskevät yhteen – Patrik Laineella ja Aleksander Barkovilla lämmin kohtaaminen

Julkaistu:

nhl
Florida Panthers ja Winnipeg Jets kohtaavat NHL:ssä.
Tamperelaiset NHL:n tähtihyökkääjät Aleksander Barkov, 22, ja Patrik Laine, 19, kohtaavat torstai-iltana paikallista aikaa, kun Florida Panthers isännöi Winnipeg Jetsiä.

Tapparan kirveslogo rinnassaan juniorivuotensa pelanneet Barkov ja Laine kohtasivat lämminhenkisesti jo ennen ottelua. Barkov oli pelipäivän aamujäillä, kun Laine saapui morottamaan maanmiestään.
Barkov lausui harjoitusten jälkeen varsin yllätyksettömästi, että Laine osaa tehdä maaleja, joten Panthers ei halua antaa maalitykille laukaisupaikkoja.
Panthers joutuu otteluun ilman ykkösmaalivahtiaan Roberto Luongoa, joka loukkaantui maanantaina ottelussa takavuosien seuraansa New York Islandersia vastaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Luongon sairausloman aikana torjuntavastuuta kantaa James Reimer. Floridan kakkosmaalivahdin roolissa on Harri Säteri, hänkin entinen tapparalainen.

– Se oli tosi ikävää ja epäonnekasta. Toivottavasti hän tervehtyy mahdollisimman nopeasti. Hänen poissa ollessaan tiedämme toki, mitä meidän täytyy tehdä, Reimer sanoi Luongosta seuran verkkosivuilla.

– Emme ole tyytyväisiä siihen, missä olemme tällä hetkellä. Meidän täytyy parantaa ja ottaa yhdessä voittoja.

Reimer viittasi Floridan sarjasijoitukseen itäisen konferenssin pohjamudissa. Panthersin takana on vain Buffalo Sabres. Winnipeg porskuttaa väkevän alkukautensa ansiosta keskisen divisioonan kakkospaikalla. Jets on tällä hetkellä tukevasti kiinni pudotuspelipaikassa, kun noin kolmasosa runkosarjasta on pelattu.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt