NHL

NHL

Leo Komarov joutui tuomarien silmätikuksi, ratkaisu kostautui heti – ”Vaimo tykkää varmasti”

Julkaistu:

NHL
Leo Komarovin visiiri nousi taas puheenaiheeksi.
Toronto Maple Leafsin suomalaishyökkääjä Leo Komarov on ollut tuomarien silmätikkuna alkukauden aikana. Tuomarit ovat puuttuneet kerta toisensa jälkeen Komarovin visiiriin, joka on nykytulkinnoilla liian ylhäällä.

Keskiviikon kierroksella Calgary Flamesia vastaan Komarovin mitta tuli täyteen. Komarov otti visiirin kokonaan pois ja pelasi Leafsin 2-1-voittoon päättyneen ottelun loppuun ilman visiiriä.

– En jaksanut kuunnella enää tuomarien huomautuksia. Se oli vielä sama tuomari, joka oli edellisen vierasreissun peleissä. Otin visiirin kokonaan pois toisessa erässä. Pääsin helpommalla, Komarov sanoi Ilta-Sanomille ottelun jälkeen.

Komarovin ratkaisu kostautui nopeasti.

– Totta kai sain heti mailasta osuman silmän viereen. Vaimo tykkää varmasti, Komarov hymähti.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Komarov sai väärin asennetusta visiiristä kahden minuutin jäähyn kauden avausottelussa Winnipeg Jetsiä vastaan. Tämän jälkeen hän on selvinnyt huomautuksilla. Komarov arvelee, että ongelmana ei ole varsinaisesti visiiri, vaan hänen käyttämänsä kypärän malli.

– En tiedä tarkkaan mistä tässä on oikein kyse. Visiiri on ihan normaalin kokoinen, mutta kypärän etuosa on normaalia korkeammalla. Eivät tuomarit enää kuitenkaan uskalla viheltää jäähyä siitä.

Keskiviikon kierros:

Toronto-Calgary 2-1 vl (0-1, 1-0, 0-0, 0-0, 1-0)

Washington-Chicago 6-2 (3-1, 1-0, 2-1)

Edmonton-Philadelphia 2-4 (0-0, 1-2, 1-2)

Anaheim-Ottawa 3-0 (0-0, 2-0, 1-0)

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt