NHL

NHL

Hurja tahti jatkuu – Patrik Laine sivusi ennätystään

Julkaistu:

NHL
Winnipeg Jetsin suomalaistähden pisteputki jatkuu.
Patrik Laine, 19, sivusi lauantain kierroksella NHL-uransa pisintä pisteputkeaan New Jersey Devilsiä vastaan. Jets otti neljännen peräkkäisen voiton kaatamalla Devilsin 5–2.

Laine sai nimiinsä kauden kymmenennen maalinsa toisessa erässä, kun Nikolaj Ehlersin laukaus muutti Laineesta suuntaa ja painui Devilsin ykkösvahdin Cory Schneiderin ohi.

Onnekkaalla osumalla kuumavireisen Laineen pisteputki on nyt kahdeksan ottelun mittainen. Tamperelainen on tehnyt pisteputken aikana kuusi maalia ja yhdeksän pistettä. Laineella on alkukauden otteluista kasassa tehot 10+5.

Laineen maali käynnisti kotijoukkueen maalitalkoot. Suomalaishyökkääjän 2-1-maalin jälkeen Jets teki kaksi maalia minuutin sisään. Jetsin toinen suomalaishyökkääjä Joel Armia sai kakkossyötön Matt Hendricksin tekemään 4–1-maaliin.Laineen maali on nähtävissä yllä olevalta videolta. Jos video ei näy laitteellasi, voit katsoa sen tästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Hendricksin johtama nelosketju iski uudestaan toisen erän lopulla, kun Mathieu Perreault teki 5–1-osuman maalin edestä Hendricksin namusyötöstä. Armia saalisti maaliin kakkossyötön.

Armia on syöttöpisteillään kolmen ottelun pisteputkessa. Porilainen on tehnyt putken aikana tehot 1+3.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt