NHL

NHL

Jesse Puljujärvi virittelee pisteputkea – iso virhe kostautui

Julkaistu:

NHL
Suomalaislupaus on aloittanut kautensa AHL:ssä.
Jesse Puljujärvi jatkoi pistetehtailuaan kauden toisessa ottelussa, kun Bakersfield Condors kohtasi kotiavauksessa San Antonio Rampagen. Bakersfield voitti ottelun 5–4.

Puljujärvi sai otteluun tahmean alun, kun hänen karkea kiekonmenetyksensä keskialueella maksoi avausmaalin. Puljujärvi, 19, kuittasi virheensä, kun hän oli mukana alustamassa Brad Malonen 1–1-tasoituksen ensimmäisessä erässä.

Torniolainen on saalistanut kahdessa ottelussa tehot 0+2.

San Antonion maalilla torjui Ville Husso, joka on St. Louis Bluesin organisaation lupaavin veskari. San Antonio on Colorado Avalanchen farmiseura, mutta Husso pelaa San Antoniossa, koska Bluesilla ei ole omaa farmiseuraa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Puljujärvi pelaa toistaiseksi AHL:ssä, vaikka Edmonton Oilersissa oli alun perin piirretty Puljujärvelle ruutu kolmosketjusta. Raamikas laitahyökkääjä ei pystynyt vakuuttamaan Oilersin valmennusta riittävästi harjoitusotteluissa. Oilers siirsi Puljujärven Bakersfieldiin ennen NHL:n runkosarjan alkua.

Viime kaudella Puljujärvi aloitti kauden NHL:ssä, mutta pelasi kauden loppuun AHL:ssä. Suomalaislupaus teki Bakersfieldissa 39 ottelussa 12 maalia 28 pistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt