Video: Patrik Laine hurjassa vireessä, järjesti peräti viiden tehopisteen näytöksen – katso huikea show - NHL - Ilta-Sanomat

Video: Patrik Laine hurjassa vireessä, järjesti peräti viiden tehopisteen näytöksen – katso huikea show

Patrik Laine on ollut tehokkaana harjoitusottelussa Calgarya vastaan.

Patrik Laine on kovassa vireessä.­

26.9.2017 5:02 | Päivitetty 26.9.2017 9:09

Laine teki ottelussa kaksi maalia ja oli syöttämässä kolmea muuta. Winnipeg voitti Calgrayn maalein 5–2. Jo toisen erän päätyttyä Winnipeg johti vierasjoukkue Calgraya 4–2, ja Laine oli tähän mennessä iskenyt molemmat maalinsa ja antanut syötöistään kaksi.

Laine teki molemmat maalinsa ylivoimalla. Ensimmäinen syntyi ajassa 12.12 ja toinen toisen erän ensimmäisen puoliminuuttisen aikana.

Katso ottelun huippuhetket alla olevalta videolta.

Lisäksi Laine syötti ottelun avausmaalin, jonka viimeisteli Mark Scheifele ajassa 9.08.

Toisen syöttömerkinnän Laine sai Nikolaj Ehlersin maalista, kun toista erää oli pelattu vajaa neljä minuuttia. Laine oli myös syöttämässä Dustin Byfuglienin maalia kolmannessa erässä.

Myös Teräväisellä meneillään tehokas ottelu

Carolinan Teuvo Teräväinen puolestaan on tähän mennessä tehnyt kaksi maalia Edmontonia vastaan pelattavassa harjoitusottelussa. Laineen tavoin myös Teräväinen iski maalinsa ylivoimalla.

Molemmat maalit syntyivät ensimmäisessä erässä. Teräväisen ensimmäinen maali vei Carolinan 1–0-johtoon ja toinen osuma jälleen johtoon lukemin 2–1. Myös Carolinan paidassa pelannut Janne Kuokkanen on tehnyt maalin. Ottelu on vielä kesken.

Puolestaan Detroitin ja Pittsburghin välisessä harjoitusottelussa Pittsburghin Olli Määttä oli syöttämässä joukkueensa ainoaa maalia. Scott Wilsonin maali ei kuitenkaan auttanut paljoa, sillä Detroit vei voiton maalein 4–1.

Jos Laineella ja Teräväisellä meni lujaa yön ottelussa, niin meni myös NHL:n tulokkaiden piste- ja maalipörssin viime kaudella voittaneella Toronton Auston Matthewsilla, joka teki hattutempun harjoitusottelussa Montrealia vastaan. Hattutempun lisäksi Matthews sai myös syöttömerkinnän William Nylanderin ylivoimamaalista. Leo Komarov oli syöttämässä Matthewsin avausmaalia. Toronto voitti maalein 5–1.

Päivitys klo 9.08: Lisätty video ottelun huippuhetkistä ja muutettu otsikko.

Patrik Laine oli liekeissä ottelussa Calgary Flamesia vastaan.­

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?