NHL

NHL

Kuvat: Olli Määttä väsähti kesken Pittsburghin mestaruusjuhlien – paraatia seuraamassa ennätykselliset 650 000 katsojaa

Julkaistu: , Päivitetty:

NHL
NHL:n mestaruuden voittanut Pittsburgh Penguins juhli keskiviikkona vauhdikkaasti mestaruutta kotikaupungissaan Pittsburghissa.
NHL:n virallisten sivujen mukaan voittajajoukkuetta oli vastassa 650 000 ihmisen joukko, kun pelaajien paraati kulki kaupungin läpi.

Paraatia katsomaan tulleiden ihmisten määrä rikkoi aikaisemman ennätyksen Pittsburghissa. Vuonna 2016 vastassa oli noin 400 00 joukkueen fania. Mestarijoukkue kulki kaupungin läpi rekka-autojen lavoilla. Joukkueen valmentaja Mike Sullivan kiitteli paikalle tulleita ja sanoi, että joukkueen fanit ovat ainutlaatuisia.

Penguins vei mestaruuden otteluvoitoin 4–2. Viimeisessä ottelussa voitto lohkesi Patric Hörnqvistin ja Carl Hagelinin viime minuuttien maaleilla.

Mestaruutta pääsi juhlistamaan myös suomalaispuolustaja Olli Määttä. Suomalaisella olikin syytä juhlaan, sillä kausi oli 22-vuotiaalle pakille vaikea. Runkosarjan lopun hän oli sivussa käsivamman vuoksi. Nuoreen ikään nähden Määttä on kokenut paljon vaikeuksia, sillä edellisen kauden alussa hän sairastui kilpirauhassyöpään oltuaan ennen sitä pitkään sivussa olkapäävamman vuoksi.


Jos et näe yllä olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Määttä väsähti paraatin päätteeksi juhlapaikalle ja kuva nukahtaneesta suomalaisesta lähti saman tien leviämään sosiaalisessa mediassa.

Jos et näe yllä olevaa twiittiä, voit katsoa sen tästä.

Edit. klo 8.45: Otsikkoa päivitetty ja juttua laajennettu.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt