Laine ja McDavid ottivat tulisesti yhteen – ”Piti näyttää kaapin paikka” - NHL - Ilta-Sanomat

Laine ja McDavid ottivat tulisesti yhteen – ”Piti näyttää kaapin paikka”

Patrik Laine ja Connor McDavid kohtasivat toisen kerran NHL:ssä.

Patrik Laine pyssytti kaksi maalia.­

2.12.2016 8:05

Winnipeg Jetsin tulokashyökkääjä Patrik Laine ja Edmonton Oilersin tähtisentteri Connor McDavid olivat torstai-illan seuratuimmat pelaajat Winnipegin MTS Centren jäällä.

Tulokaspörssin kärkinimi Laine antoi oman vastauksensa kahdella komealla ylivoimamaalilla. McDavid pääsi kuitenkin nauramaan viimeisenä. Oilersin kapteeni alusti kolme maalia 6-3-voitossa.

Nuori supertähti Connor McDavid on Edmontonin kapteeni.­

Laine ja McDavid ottivat tulisesti mittaa toisistaan aika ajoin. Kovin yhteenotto nähtiin toisen erän puolivälissä. Laine ruuvasi hyökkäysalueella maalin eteen, mutta McDavid ei antanut tuumaakaan periksi. Kumpikin antoi palaa kunnolla puolin ja toisin. Laine haki pientä yliotetta jopa häijyllä ja salakavalalla poikittaisella mailalla McDavidin selkään seuranneesta tilanteesta.

– Piti näyttää kaapin paikka, ettei hypitä ihan silmille. Ihan sama, mitä paidan selässä lukee. Muistutin siinä, että kyllä täältäkin tulee takaisin, Laine kertoi Ilta-Sanomille ottelun jälkeen.

Laine nautti selvästi haasteesta pelata McDavidia ja muita Oilersin kärkipelaajia vastaan.

– Parhaita vastaan on aina mukava pelata. McDavid on hyvä poika pelaamaan. En ihmettele, että on pörssin kärjessä, Laine totesi.

McDavid yhtynee kehuihin Laineesta.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?