NHL

NHL

Tienasi NHL:ssä liki 20 miljoonaa – uudessa työssä tyytyy pikkurahoihin: ”Yksi asiakkaista antoi dollarin tippiä”

Julkaistu:

NHL
Entinen NHL-puolustaja päätti ryhtyä Uber-kuskiksi.
NHL:ssä 484 ottelua pelannut Mike Commodore on nykyisin Uber-kuski Arizonan Scottsdalessa. Kanadalainen Commodore kirjoitti Twitter-tilillään perjantaina lähteneensä ensimmäistä kertaa kyyditsemään asiakkaita.

– Lähdössä liikkeelle ensimmäistä kertaa! Saa nähdä mitä ilta tuo tullessaan, Commodore twiittasi innoissaan.Pelaajaurallaan lähes 20 miljoonaa dollaria (noin 18 miljoonaa euroa) tienannut Commodore ei lähtenyt hommaan ainakaan rahan takia.

– Olen sinkku eikä minulla ole lapsia. Hain jotain, mikä pitäisi minut poissa kotoa ja baareista, Commodore kertoi TSN:n mukaan.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Viiden tunnin urakan jälkeen Commodore oli tienannut 94 dollaria ja saanut viisi dollaria tippiä.

– Yksi asiakkaista antoi minulle yhden dollarin tippiä, mutta kerroin hänelle, että hän tarvitsisi sitä enemmän kuin minä, Commodore sanoi.

Commodore, 37, kyyditsi ihmisiä Cadillac Escaladellaan ja tutustui illan aikana erilaisiin ihmisiin, jotka eivät olleet uskoa Commodoren taustaa.

– Kyydissäni oli juuri äsken porukkaa Columbuksesta. He eivät meinanneet uskoa, että heidän Uber-kuskinsa on pelannut Columbuksessa NHL:ää, Commodore nauroi Twitterissä.Myöhemmin Commodore sai kyytiinsä kuusi tyttöä. Yksi heistä kysyi, oliko Commodore pelannut jääkiekkoa ja oliko hän koskaan kuullut tytön enosta, Doug Weightistä.

– Kerroin hänelle, että en vain ole kuullut Dougiesta vaan pelasin hänen kanssaan Carolinassa. He eivät uskoneet minua aluksi, joten käskin heitä soittamaan Dougielle, mutta hän ei vastannut, Commodore kertoi.

Commodore oli tyytyväinen ensimmäiseen kokemukseensa Uber-kuskina.

– Eka ilta Uber-kuskina takana. Kokonaisuutena hauskaa, koskaan ei tiedä ketä saat kyytiisi. Hyviä biisejä, ajamista ja p***anjauhantaa ihmisten kanssa, Commodore twiittasi illan päätteeksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt