Patrik Laine aikoo antaa allekirjoitusbonuksen vanhemmilleen: ”He ovat auttaneet minua niin paljon”

Winnipeg Sunin mukaan suomalaiskiekkoilija kirjoitti nimikirjoituksia faneille 40 minuutin ajan.

Patrik Laine kuvattiin 23. kesäkuuta Buffalossa.

4.7.2016 1:11

Winnipeg Sun -lehti uutisoi jääkiekkoilija Patrik Laineen, 18, NHL-sopimuksen näyttävästi verkkosivuillaan.

Suomalaishyökkääjä solmi sunnuntaina iltapäivällä kolmen vuoden tulokassopimuksen Winnipeg Jetsin kanssa. Sitä ennen hän oli rustannut nimikirjoituksia 40 minuutin ajan Iceplex-hallissa.

– Tämä on ollut hyvä viikko. On aika mahtavaa allekirjoittaa ensimmäinen NHL-sopimukseni. Olen aina halunnut tehdä sen ja nyt olen tehnyt sen. Olen ylpeä itsestäni, Laine totesi lehden mukaan.

#NHLJets have agreed to terms with @PatrikLaine29 on a three-year entry level contract! pic.twitter.com/3oECNHZsGz— Winnipeg Jets (@NHLJets) July 3, 2016

Jos yllä oleva twiitti ei näy, voit käydä katsomassa sen täältä.

Pienestä polvileikkauksesta toipuva suomalainen ei ole jäällä Jetsin tämän viikon kehitysleirillä. Sen sijaan hän pääsi tapaamaan seuran faneja.

– Siellä oli (paljon) ihmisiä odottamassa, pyytämässä nimikirjoituksia ja valokuvia. On aika mahtavaa nähdä, kuinka moni ihminen on tullut tänne.

Toisella varausnumerolla napattu Laine kertoi, että hän aikoo antaa allekirjoitusbonuksen vanhemmilleen. Summa on kolmelta kaudelta yhteensä noin 256 000 euroa.

– He ovat auttaneet minua niin paljon matkan varrella ja tekivät mahdolliseksi sen, että olen täällä. Siksi haluan antaa heille takaisin, nuorukainen perusteli.

Laineen sopimus voi nousta arvoltaan keskimäärin 3,575 miljoonaan dollariin eli 3,21 miljoonaan euroon kautta kohti. Summaan sisältyvät 2,65 miljoonan dollarin eli 2,38 miljoonan euron bonukset.

Patrik Laine puki Winnipeg Jetsin paidan päälleen NHL:n varaustilaisuudessa 24. kesäkuuta Buffalossa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?