NHL

NHL-tähden aivovamman vakavuus selvisi – ei pystynyt puhumaan kolmeen päivään!

Julkaistu:

nhl
Mats Zuccarellon päävamma oli aiemmin tiedettyä vakavampi.
New York Rangersin norjalaistähden Mats Zuccarellon päävamman vakavuudesta on tullut lisää tietoja, jotka vain vahvistavat miten vakavasta loukkaantumisesta oli kyse.

Rangers piti maanantaina perinteisen päätösmediatilaisuutensa sen jälkeen, kun se hävisi perjantaina Tampa Bay Lightningille konferenssifinaalisarjan seitsemännessä ottelussa.

Seura paljasti Zuccarellon saaneen kallomurtuman ja aivoruhjeen. Vamma oli niin vakava, että hän menetti hetkellisesti puhekykynsä ja käy edelleen puheterapeutilla saadakseen puhekykynsä kokonaan takaisin. Hän oli kolme päivää täysin puhekyvytön. Lisäksi hän menetti motoriikan toisesta kädestään.

Zuccarello sai joukkuekaverinsa Ryan McDonaghin laukoman kiekon päähänsä pudotuspelien ensimmisen kierroksen viidennessä ottelussa Pittsburgh Penguinsia vastaan.

27-vuotias norjalainen pysytteli tapahtuman jälkeen poissa tositoimista vaikka palasi pudotuspelien loppuvaiheessa harjoituksiin.

Zuccarello teki tällä kaudella NHL:n runkosarjassa 78 ottelussa tehot 15+34 ja ehti ennen loukkaantumistaan saalistaa viidessä pudotuspeliottelussa kaksi syöttöpistettä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt