NHL

Finaalipaikan tyyris hinta: Chicagolle mojova loppulasku Timosesta

Julkaistu:

nhl
Chicago Blackhawks joutuu maksamaan Kimmo Timosesta kaksi toisen kierroksen varausvuoroa.
Chicago Blackhawksin pääsy Stanley Cup -finaaleihin varmisti sen, että Blackhawks joutuu maksamaan suomalaispuolustaja Kimmo Timosesta Philadelphia Flyersille kaksi toisen kierroksen varausvuoroa.

40-vuotias veteraanipuolustaja siirtyi Flyersista Chicagoon kolme päivää ennen NHL:n siirtorajan umpeutumista. Tuolloin seurat sopivat, että Chicago maksaa Timosesta tämän kesän varaustilaisuuden toisen kierroksen varausvuoron että toisen varausvuoron, joka määritellään sen mukaan, miten pitkälle Blackhawks etenee tämän kevään pudotuspeleissä.

Koska Blackhawks pääsi Stanley Cup -finaaleihin asti, joukkue joutuu maksamaan myös kesän 2016 toisen kierroksen varausvuoron. Jos Blackhawks olisi jäänyt konferenssifinaaleihin, korvaus olisi ollut kesän 2016 kolmannen kierroksen varausvuoro.

Ehtona oli myös, että Timonen pelaisi vähintään puolet Chicagon otteluista ja tuo ehto on jo täyttynyt, vaikka suomalaispuolustaja ei pelaisi yhdessäkään finaaliottelussa.

Timonen ehti pelata Blackhawksin paidassa 16 runkosarjaottelua ja on nyt pelannut 15 pudotuspeliottelua ilman tehopisteitä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt