NHL

Chicagon tähdet jyräsivät Stanley Cup -finaaleihin – katso huippuhetket

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

NHL
Chicago Blackhawks eteni Stanley Cup -finaaleihin kolmatta kertaa kuuden vuoden sisällä.
Chicago Blackhawksin tähtipelaajat nousivat esille silloin kun joukkue kipeimmin tarvitsi apua.

Kirkkaimpana tähtenä tuikki kapteeni Jonathan Toews, joka viimeisteli kaksi maalia ja johdatti joukkueensa Stanley Cup -finaaliin, kun Blackhawks voitti vieraskaukalossa Anaheim Ducksin maalein 5-3.

Toews tarjosi kalifornialaisille shokkihoitoa veimällä joukkueensa 1-0-johtoon reilun kahden minuutin jälkeen ja tekemällä toisen maalinsa avauserän puolivälin jälkeen.

Brandon Saad ja Marian Hossa veivät Blackhawksin toisessa erässä jo 4-0-johtoon, ennen kuin Ducks heräsi taistoon Ryan Keslerin minuutti ennen erän loppua tekemällä osumalla.

Corey Perry herätti Ducksin toiveet 4-2-kavennusmaalillaan päätöserän puolivälissä, mutta Brent Seabrook tuhosi ne vain kaksi minuuttia myöhemmin tekemällä Blackhawksin viidennen osuman.

Matt Beleskey teki Anaheimin kauden viimeisen osuman ottleun päätösminuutilla, kun iso osa Honda Centerin yleisöstä oli jo poistunut katsomosta.

Blackhawksille nyt varmistunut finaalipaikka on kolmas kuuden vuoden sisään. Se juhli edellisen kerran mestaruuksia vuonna 2010 ja 2013.

Tämän kevään finaalisarja käynnistyy Suomen aikaa keskiviikon ja torstain välisenä yönä Tampa Bay Lightningin kotiareenassa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt