NHL

Leijonien MM-tähdelle sataa huipputarjouksia – onko tässä uusi osoite?

Julkaistu:

NHL
San Jose Sharks havittelee riveihinsä Joonas Donskoita.
Kärpissä Suomen mestaruuden voittaneella ja Leijonien MM-ryhmässä esiintyneellä Joonas Donskoilla riittää kysyntää Pohjois-Amerikassa.

Donskoin asioita Pohjois-Amerikassa hoitava pelaaja-agentti Scott Bartlett twiittasi sunnuntaina hyökkääjän saaneen lukuisia NHL-tarjouksia ja tekevän lähiaikoina päätöksen ensi kauden seurastaan.

Kanadalaisen Sportsnet-televisiokanavan mukaan Donskoin todennäköisin osoite on pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt San Jose Sharks.

23-vuotias Donskoi juhli aiemmin keväällä toista peräkkäistä SM-kultaansa Kärppien paidassa. Hän teki SM-liigan runkosarjassa 48 ottelussa tehot 19+30 ja pudotuspeleissä 19 ottelussa peräti 22 tehopistettä (6+16). Kauden päätteeksi hänet valittiin SM-liigan pudotuspelien parhaaksi pelaajaksi.

Sunnuntaina päättyneissä MM-kisoissa Donskoi oli Leijonien paras maalintekijä viidellä osumallaan. Kahdeksassa ottelussa hän teki kaikkiaan kahdeksan tehopistettä (5+3).

Donskoi on alunperin Florida Panthersin neljännen kierroksen varaus kesältä 2010, mutta koska hän ei tehnyt kahden vuoden aikana sopimusta Panthersin kanssa, varaus on vanhentunut ja Donskoi on vapaa valitsemaan minkä tahansa seuran.

San Jose Sharksissa on meneillään joukkueen nuorennusprosessi, joka alkoi jo vuosi sitten Los Angeles Kingsille pudotuspelien avauskierroksella kärsityn tappion jälkeen. Sharks on tällä hetkellä myös ilman päävalmentajaa, sillä pitkäaikainen päävalmentaja Todd McLellan erosi tehtävästään virallisen tiedotteen mukaan hyvässä yhteisymmärryksessä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt