NHL

Palaako NHL-hyökkääjä kaukaloon vain viisi päivää leikkauksen jälkeen?

Julkaistu:

NHL
Ryan Callahan saatetaan nähdä Tampa Bayn kokoonpanossa jo lauantaina.
Tampa Bay Lightningin hyökkääjä Ryan Callahan on todennäköisesti joukkueen kokoonpanossa lauantaina, kun Lightning aloittaa konferenssifinaalisarjansa New York Rangersia vastaan.

Callahanin toipuminen pelikuntoon on pienoinen ihme, sillä hänelle tehtiin pikavauhtia umpilisäkeleikkaus maanantai-iltana paikallista aikaa Tampassa.

Jenkkihyökkääjä oli sivussa toisen kierroksen ratkaisuottelusta Montreal Canadiensia vastaan, mutta oli jo torstaina jäällä Floridassa vapaaehtoisissa harjoituksissa. Ensi kertaa hän harjoitteli joukkueen kanssa täysipainoisesti perjantaina, kun Lightning otti ensi kertaa tuntumaa Rangersin kotihallin Madison Square Gardenin jäähän.

– Kysymys on hänen kivunsietokyvystään. Emme ota mitään riskejä sen suhteen, että hän voisi saada lisävaurioita. Leikkauspaikka on edelleen arka ja viime kädessä kyse on siitä, miten paljon Ryan Callahan pystyy kestämään kipua, Tampan päävalmentaja Jon Cooper sanoi harjoitusten jälkeen medialle.

30-vuotiaalle amerikkalaishyökkääjälle New York Rangersin kohtaaminen pudotuspeleissä on erityislaatuinen hetki, sillä New Yorkin osavaltion pohjoisosista kotoisin oleva on alunperin juuri Rangersin varaus ja oli vielä viime kaudella manhattanilaisjoukkueen kapteeni. Hänet kaupattiin kuitenkin vuosi sitten siirtorajalla Lightningiin vaihdossa Tampan monivuotiseen kapteeniin Martin St. Louisiin, joka edustaa yhä Rangersia.

Callahan teki runkosarjassa 77 ottelussa tehot 24+30 ja on pudotuspeleissä 12 ottelussa antanut kolme maalisyöttöä.

Rangersin ja Lightningin välisen konferenssifinaalisarjan ensimmäinen ottelu pelataan lauantaina kello 20 Suomen aikaa.

Tulospalvelu: New York Rangers - Tampa Bay Lightning 16.5.2015 20.00

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt