NHL

Joutuuko Anaheim konferenssifinaaleihin ilman tähtihyökkääjäänsä?

Julkaistu:

NHL
Corey Perryn pelaaminen konferenssifinaaleissa on yhä hämärän peitossa.
Sunnuntaina alkaviin konferenssifinaaleihin valmistautuva Anaheim Ducks harjoitteli toista päivää ilman tähtihyökkääjäänsä Corey Perryä.

Perry loukkasi jalkansa Calgary Flamesia vastaan pelatun viimeisen pudotuspeliottelun toisessa erässä, kun Matt Stajanin jalka osui häntä polven seudulle.

Kanadalaishyökkääjä palasi kolmannessa erässä kaukaloon, ja teki lopulta Calgaryn kauden päättäneen voittomaalin ottelun jatkoajalla.

Maanantaina päättyneen sarjan jälkeen Anaheim piti taukoa jääharjoituksista tiistaina ja palasi kaukaloon keskiviikkona. Seuran päävalmentaja Bruce Boudreau vakuuttaa, että kahden päivän poissaolosta huolimatta Perry on mukana, kun konferenssifinaalit Chicago vastaan käynnistyvät sunnuntaina.

– Meillä on kuusi päivää taukoa, ei ole mitään syytä kiirehtiä hänen kanssaan. Olen melko varma, että hän on mukana perjantaina, Boudreau sanoi Los Angeles Times -lehdelle.

Kertaalleen NHL:n pistepörssin ja maalikuninkuuden voittanut 29-vuotias Perry on pelannut tämän kevään pudotuspeleissä yhdeksän ottelua ja tehnyt niissä tehot 7+8.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt