NHL

Rangers jatkoajan kautta konferenssifinaaleihin

rac

Julkaistu:

NHL
SM-liigasta tuttu hyökkääjä lähetti Washingtonin kesälomalle.
Washingtonin kapteenin Aleksandr Ovetshkinin lupaus voitosta jäi katteettomaksi, kun New York Rangers voitti Washingtonin 2–1 ja eteni NHL:n itäisen konferenssin finaaleihin.

Ovetshkin lupasi kuudennen ottelun jälkeen joukkueensa voittavan viimeisen ja ratkaisevan pudotuspeliottelun. Venäläistähden puheet teki tyhjiksi KalPassa edellisen työsulun aikana pelannut Derek Stepan, joka lähetti jatkoaikamaalillaan Capitalsin kesälomalle.

Stepan voitti aloituksen hyökkäyspäässä, seurasi sitä seuranneen siniviivalaukauksen ja ampui paluukiekon ohi Washingtonin maalilla erinomaisesti pelanneen Braden Holtbyn.

Ovetshkin oli jo lunastamassa lupaustaan, kun hän vei Washingtonin 1–0-johtoon avauserässä. Kevin Hayes tasoitti kuitenkin ottelun ja pakotti ottelun jatkoajalle.

Loppulukemat 2–1 olivat käytännössä tähtiin kirjoitetut, sillä sarjan seitsemästä ottelusta peräti neljä päättyi samoihin lukemiin. Rangers on voittanut tänä keväänä nyt kahdeksan pudotuspeliottelua ja voittanut niistä peräti kuusi lukemin 2–1.

Vuodesta 2008 lähtien Rangers ja Capitals ovat kohdanneet pudotuspeleissä nyt viisi kertaa. Rangers on voittanut nyt kolme peräkkäistä sarjaa juuri seitsemännessä ottelussa.

Viime vuonna Stanley Cup -finaaleihin edennyt joukkue kohtaa konferenssifinaaleissa Tampa Bay Lightningin. Ottelusarja alkaa lauantaina kello 20 Suomen aikaa Rangersin kotihallissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt