NHL

NHL

Suomalaispelaaja teki avausmaalinsa NHL:ssä - katso video maalista!

Julkaistu:

NHL
Edmontonin Iiro Pakarinen on laukonut uransa ensimmäisen NHL-maalin, kun joukkue kukisti vieraskaukalossa Buffalon maalein 3-2.
Pakarinen laukoi avausmaalinsa uransa toisen NHL-ottelun toisessa erässä. Maali tasoitti ottelun 1-1:een.

Vaihdosta kentälle tullut Pakarinen säntäsi suoraan vastustajan maalia kohti. Samaan aikaan joukkuekaveri Mark Fayne laukoi oikealta laidalta kovan lyöntilaukauksen, jonka Buffalo-vahti Michal Neuvirth torjui osittain. Paikalle ahnaasti luistellut Pakarinen laukoi Neuvirthin torjuman paluukiekon b-pisteiden välistä verkon perukoille.

- Olin hieman järkyttynyt. Tilanne tuli niin nopeasti. Hyppäsin vain jäälle, ja paluukiekko oli edessäni. Yritin laukoa niin kovaa kuin pystyin, ottelun kakkostähdeksi valittu Pakarinen sanoi NHL:n nettisivuilla.

Buffalon puolustaja Rasmus Ristolainen sai syöttöpisteen joukkueensa 2-1-johtomaaliin. Edmonton kiri kuitenkin tasoihin, ja 3-2-voittomaalin teki Boyd Gordon reilut neljä minuuttia ennen kolmannen erän päättymistä. Voitto päätti Edmontonin neljän ottelun tappioputken.
 

Kronwall Detroitin tehomies


Detroitin Niklas Kronwall teki maalin ja antoi maalisyötön, kun joukkue voitti kotonaan New Jerseyn. Ruotsalaispuolustaja syötti Johan Franzenin 3-1-ylivoimamaalin. Kronwallin tekemässä 4-1-maalissa oli onnea, sillä hän laukoi kiekon hyökkäyssiniviivalta kohti maalia, mutta kiekko meni maalin ohi. Kiekko pomppasi kuitenkin päädystä takaisin, osui New Jerseyn maalivahdin Cory Schneiderin suojuksiin ja livahti maaliin.

New Jerseyn valmentaja Peter DeBoer myönsi Detroitin paremmuuden.

- Olisimme varastaneet pisteet, jos olisimme voittaneet, hän kuvaili.

Carolina kukisti kotikaukalossaan vierailleen Columbuksen jatkoajalla maalein 3-2. Carolinan voittomaalin laukoi Elias Lindholm ajassa 64.22.
Columbuksen Scott Hartnell teki joukkueensa molemmat maalit Boone Jennerin syötöistä.

Viime yön NHL-tulokset ja suomalaisten pisteet:

Buffalo-Edmonton 2-3 (0-0, 1-1, 1-2)
B: Rasmus Ristolainen 0+1
E: Iiro Pakarinen 1+0

Carolina-Columbus ja. 3-2 (0-0, 1-2, 1-0, 1-0)

Detroit-New Jersey 4-2 (2-1, 2-0, 0-1)

Chicago-Washington 2-3 (1-0, 1-3, 0-0)

Anaheim-Arizona vl. 2-3 (2-0, 0-2, 0-0, 0-0, 0-1)
An: Sami Vatanen 0+1

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt