NHL

Granlund ja Haula loistivat - "se oli hieno kuvio"

Julkaistu: , Päivitetty:

NHL
Minnesota Wildin suomalaispelaajat olivat pääosissa, kun Wild nujersi Chicago Blackhawksin 4-0 ja kavensi jääkiekkoliiga NHL:n pudotuspelisarjan tilanteeksi 1-2.
Erik Haula teki Minnesotan avausmaalin ja Mikael Granlund toisen ja neljännen maalin.

Minnesota kipusi pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella 0-2-tappioasemasta voittoon Colorado Avalanchesta.

- Tämä on tavallaan sama tilanne, mutta pelaamme eri joukkuetta vastaan. Tämä on uusi haaste. Nyt ottelusarja on taas auki, Granlund sanoi NHL:n kotisivuilla.

Haula teki ottelun ensimmäisen maalin, kun peliä oli takana jo runsaat 41 minuuttia. Maalin eteen liukunut Haula pääsi tökkäämään Justin Fontainen siniviivalta syöttämän pomppukiekon verkkoon aivan Chicago-maalin kulmalta.

- Menin vain maalille. Tiesin että Fontaine katsoi, joten jatkoin menemistä. Se oli hieno kuvio, Haula sanoi.

Syöttö oli Fontainen ensimmäinen tehopiste pudotuspeleissä ja vei Minnesotan johtoon ensimmäisen kerran ottelusarjan aikana.

- Ensimmäisen maalin merkitys oli valtava. Se avasi peliä. Pelaamme todella hyvää joukkuetta vastaan ja ensimmäinen maali on todella tärkeä näissä peleissä, Granlund sanoi.
 
Kahdessa ensimmäisessä pelissä Chicago oli tukkinut keskialueen, eikä Minnesota saanut kahdessa ensimmäisessä pelissä aikaan kuin kolme maalia.

- Tiesimme että tästä tulee sellaista. He ovat loistava joukkue. Meidän täytyy vain jaksaa taistella 60 minuuttia, Haula sanoi.

Granlund siirsi Minnesotan 2-0-johtoon vajaat kolme minuuttia Haulan osuman jälkeen. Granlund kiersi Chicagon puolustajat ja vippasi kiekon rystyltä Chicagon maalivahdin Corey Crawfordin taakse. Ottelun viimeisen maalin Granlund laukoi tyhjiin.

- Kukaan ei odottanut, että tästä tulee helppoa. He ovat kova joukkue. He pelaavat kovaa ja näyttivät, että heillä on myös taitoa, Crawford sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt