NHL

NHL-pelaajalta haetaan korvauksia pahoinpitelystä

Julkaistu:

JÄÄKIEKKO
Kanadalaistähti jäi ilman syytteitä, mutta väitetty uhri hakee rahallisia korvauksia pahoinpitelystä.
Winnipeg Jetsin Evander Kane joutuu vastaamaan Brittiläisen Kolumbian korkeimmassa oikeudessa syytöksiin pahoinpitelystä.

Kanteen nostajan mukaan Kane pahoinpiteli hänet viime elokuussa kotikaupungissaan Vancouverissa. Ravintolassa työskentelevä mies oli kanteensa mukaan ollut kotimatkalla, kun Kane kävi hänen kimppuunsa. Omien sanojensa mukaan hän sai Kanen hyökkäyksen seurauksena aivotärähdyksen sekä muita vammoja käsiin, rintakehään, niskaan ja jalkoihin.

Mies teki tapahtumasta tuoreeltaan rikosilmoituksen, mutta Vancouverin poliisi ei tuolloin löytänyt näyttöä pahoinpitelystä.

22-vuotias hyökkääjä on aiemmin ollut otsikoissa, kun hän lähti winnipegiläisestä ravintolasta maksamatta satojen dollarien laskuaan. Viime kesänä Winnipegin poliisi haastoi hänet oikeuteen kymmenistä maksamattomista parkkisakoista. NHL:n kahden vuoden takaisen työsulun aikana hän aiheutti närkästystä laittamalla Twitteriin kuvan Las Vegasista, jossa hän poseerasi paksun setelitukon kanssa.

Loukkaantumisista kärsinyt Kane on pelannut tällä kaudella vain 59 ottelua ja tehnyt niissä tehot 17+21.

Jets, Kane ja hänen agenttinsa kieltäytyivät kommentoimasta asiaa Winnipeg Free Press -lehdelle, koska väitteitä pahoinpitelystä ei ole todistettu oikeudessa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt