NHL

NHL

Hankalasti loukkaantunut suomalaispuolustaja: "Uran jatkaminen on tavoitteeni"

Julkaistu:

NHL
Carolina Hurricanesin suomalaispuolustaja Joni Pitkänen on ollut koko kauden sivussa kaukalosta kantaluun murtumisen vuoksi. Pitkänen uskoo kuitenkin, ettei hän ole sanonut vielä viimeistä sanaansa jääkiekkoilijana.
Pitkänen loukkaantui viime vuoden huhtikuussa. Hän on siis ollut sivussa tositoimista lähes vuoden. Pitkänen on tehnyt lujasti töitä kuntoutuksen eteen, mutta ei osaa vielä sanoa, milloin hän on jälleen pelikuntoinen.

- Olen tehnyt koko kauden ajan töitä yhdessä Raleigh Orthopedic -klinikan  työntekijöiden kanssa. Toiveissani on ollut palata takaisin jääkiekon pariin. Mitään aikataulua ei ole, mutta olen edistynyt toipumisessani ja tavoitteeni on jatkaa vielä uraani ammattilaisjääkiekkoilijana, Pitkänen sanoo.

Pitkäsen mukaan on ollut turhauttavaa olla poissa kaukalosta, mutta hän haluaa kiittää kaikkia niitä ihmisiä, jotka ovat tarjonneet hänelle tukeaan kuntoutuksen aikana.

Pitkänen on Philadelphia ykkösvaraus vuodelta 2002. Hänet varattiin koko varaustilaisuuden neljäntenä pelaajana. Philadelphian ja Carolinan lisäksi Pitkänen on pelannut NHL:ssä Edmonton Oilersin joukkueessa. Hän on iskenyt 535 NHL-ottelussa tehot 57+225=282.

Lähde: nhl.com

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt