NHL

NHL-tähti Kari Lehtonen laittoi miljoonatalonsa myyntiin - katso kuvalinkki

Julkaistu:

Dallas Starsin maalivahti Kari Lehtonen on laittanut talonsa myyntiin. Kuvat todistavat, että kyse ei ole mistään aivan tavallisesta asunnosta.
CultureMap Dallas -sivuston mukaan Lehtonen etsii uutta, mahdollisesti vielä tilavampaa ja komeampaa asuntoa. Nykyisen asunnon hintapyynnöksi mainitaan 2 395 000 dollaria (n. 1 816 000 euroa).

Kuten näistä kuvista käy ilmi, Lehtosen asunto on äärimmäisen tilava ja tyylikkäästi sisustettu. Kun taloa katselee ulkopäin, voisi kuvitella tuijottavansa esimerkiksi presidentin virka-asuntoa.

Sisältäkin vuonna 2009 rakennettu talo on täyttä luksusta alusta loppuun. Tilaa on yhteensä hulppeat 595 neliömetriä, jotka kaikki ovat tehokkaasti käytössä.

Erikoisuuksiin kuuluvat muun muassa valtava, hyvin suunniteltu keittiö sekä todellinen kruunun jalokivi, kylpyhuone, jonne on rakennettu marmorinen poreallas.

Vieraiden viihtyminenkään on tuskin ongelma. Lehtosen oman makuuhuoneen lisäksi talossa on kolme erillistä vierashuonetta, joissa kaikissa on oma kylhyhuone.

Lisää asunnon kuvailua ja tarkemmat tiedot löytyvät CultureMap Dallasin sivuilta.

Huom. Artikkelia on korjattu 25.2.2013 klo 01.19. Neliömetrimäärä on muutettu oikeaksi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt