NHL

NHL

"Wild julkistanee hyvin pian Granlundin NHL-sopimuksen"

Julkaistu:

Star Tribune -lehden mukaan Mikael Granlundin NHL-neuvottelut ovat edenneet hyvin ja Suomi-kiekon suurimman lupauksen NHL-uran uskotaan alkavan aivan lähiaikoina.
Mikael Granlund on velvoitteensa Suomessa suorittanut: ylioppilaskirjoitukset ovat takana, armeija on takana, liigakausi on takana ja nyt takana ovat jo myös MM-kisat.

MM-kisojen päättyminen tiesi samalla myös sitä, että NHL-seurat saavat jälleen neuvotella pelaajasopimuksista MM-kisapelaajien kanssa. Suomalaisittain heistä kuumin on luonnollisesti Granlund, jonka NHL-siirtoa on pidetty käytännössä selvänä jo pitkään.

Wildin kuvioista äärimmäisen hyvin perillä oleva Star Tribune -lehden kiekkotoimittaja Michael Russo on saanut pitkin kevättä vastata Wild-faneilta tulvineisiin viesteihin, joissa on kannettu huolta siitä, saako Wild varmasti Granlundin.

Russon vastaus on nyt entistä painokkaampi "kyllä". Granlundin vuonna 2010 varanneen Wildin on tehtävä suomalaisen kanssa sopimus viimeistään 1. kesäkuuta, muussa tapauksessa seura menettää pelaajaoikeudet ja Granlund on varattavissa uudelleen.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Russon mukaan Wild-fanit eivät kuitenkaan joudu odottamaan ilouutista niinkään pitkään.

- Wild ja Granlundin agentti kertovat, että keskustelut ovat olleet positiivisia, eikä ole mitään syytä soittaa hälytyskelloja, Russo kirjoittaa sunnuntaina julkaistussa verkkoartikkelissaan.

- Papereiden viimeistelemiseen saattaa mennä muutama päivä, mutta kaikki viittaa siihen, että Wild julkistanee hyvin pian Granlundin kolmevuotisen, 2,7 miljoonan dollarin suuruisen NHL-sopimuksen, jossa on mahdollisesti hyvin tuottoisia suoritusbonuksia, Russo kertoo.

Minnesotassa puhaltavat ensi syksynä uudet tuulet, kun organisaatioon liittyy Granlundin lisäksi rivi muitakin tulevaisuuden Wild-toivoja, jotka aloittavat pelipaikkajahtinsa heinäkuun puolivälissä pidettävällä nuorten pelaajien leirillä. Suurinta osaa uusista tulijoista odottaa kuitenkin vääjäämättä pettymys ja passitus alempiin sarjoihin vauhtia hakemaan.

- Granlund on jo käytännössä merkitty kokoonpanoon, Russo kuitenkin painottaa.

Ota kantaa

Riittääkö Granlundin taso NHL:ssä jo ensi kaudella?

Kyllä 54% Ei 46%
Ääniä yhteensä 8317

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt