NHL

NHL

Näin NHL-tähdet narahtivat juhlimisestaan

Julkaistu:

Nashville Predatorsin päävalmentaja paljasti miten juhlimiskieltoa rikkoneet pelaaja narautettiin.
Nashville Predatorsin hyökkääjäkaksikko Aleksandr Radulov ja Andrei Kostitsin ovat istuneet kaksi viimeistä pudotuspeliä katsomossa rikottuaan joukkueen sääntöjä viime sunnuntain peliä edeltävänä yönä.

Kaksikko oli rikkonut joukkueen sääntöä siitä, että pelipäivää edeltävänä iltana on oltava huoneissa viimeistään klo 23. Radulov ja Kostitsin olivat tiettävästi viihtyneet Scottsdalen yöelämässä pitkälti aamuyöhön, vaikka Predatorsilla oli vieraspeli Phoenix Coyotesia vastaan seuraavana päivänä. Predators hävisi kyseisen ottelun.

Asian tultua julki Predators hyllytti kaksikon yhden ottelun ajaksi ja päävalmentaja Barry Trotz ilmoitti, että mikäli Nashville voittaisi kolmannen pelin, kaksikko ei pelaisi myöskään neljännessä pelissä. Predators voitti ja Radulov sekä Kostitsin seurasivat myös perjantain pelin katsomosta.

Trotz puolestaan paljasti ottawalaisen radiokanavan haastattelussa miten he hankkivat todisteet huhuille Radulovin ja Kostitsynin juhlimisesta.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

- Nykyajan teknologian ansiosta ei tarvitse mennä kuin hotellin vastaanottoon. Nykyajan hotellien lukot tallentavat koska olet lähtenyt ja koska olet mennyt sisään. Ihan vinkkinä vain kaikille, jotka valvovat nukkumaanmenoaikoja, Trotz kertoi Team 1200 -kanavalla.

Trotz ei ole ensimmäinen erikoisia kikkoja pelaajiensa kyttäämiseen käyttänyt valmentaja. Valmentaessaan Montreal Canadiensia 1970-luvulla legendaarinen Scotty Bowman käytti hotellin ovimiehiä apunaan selvittääkseen koska ja ketkä pelaajat ovat rikkoneet aikataulusääntöjä.

Kuuluisan tarinan mukaan oviemiehet pyysivät Bowmanin kiekkomailaan nimikirjoituksen jokaiselta Canadiensin pelaajalta, joka palasi hotellille sovitun ajan jälkeen. Aamulla Bowman ilmestyi kyseisen mailan kanssa harjoituksiin ja ne onnettomat, joiden nimi sattui olemaan mailassa, saivat kuulla kunniansa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt