NHL

Detroit Red Wings menetti taas kaksi miestä

Julkaistu:

Dallasin Loui Eriksson viihtyi vieraissa jääkiekon NHL:n sunnuntain kierroksella. Eriksson teki maalin, syötti toisen ja iski voittomaalikisassa ratkaisevan osuman, kun Stars löi Calgaryn 3-2.
Myös Dallasin maalivahdilla Kari Lehtosella oli hyvä ilta. Hän venyi useaan mahtitorjuntaan. Lehtoselle kertyi 36 torjuntaa. Lisäksi Lehtoselle merkittiin syöttö Erikssonin alivoimamaaliin.
Calgaryn maalilla Miikka Kiprusoff torjui 38 kertaa.

Itälohkon kärkijoukkue Rangers menestyy, vaikka peli takkuili. Se voitti Bostonin 4-3 keskinkertaisella pelillä. Kolmas peli kolmeen päivään näkyi kaukalossa lukuisina virheinä.

- Ei voi olla kaunista, valmentaja John Tortorella pohti peliruuhkan vaikutuksia.

Rangersin Derek Stepan ja Marian Gaborik iskivät ratkaisevat maalit kolmannessa erässä. Maalissa Henrik Lundqvist torjui 30 kertaa. Rangers voitti Bostonin viidennen perättäisen kerran.

Islanders kukisti paikallisottelussa New Jerseyn 1-0. Islandersin ruotsalainen maalivahti Anders Nilsson nappasi uran ensimmäisen voiton NHL:ssä nollapelillä. Islandersin historiassa näin kävi ensi kerran. Nilsson on pelannut viime ajat AHL:ssä, mutta kutsuttiin ykkösjoukkueeseen hyvien esitysten takia.

Nilsson oli avauksessa toista kertaa urallaan. Ensimmäisessä pelissä hän päästi viisi maalia ja Islanders hävisi Pittsburghille 0-5. Kaikkiaan Nilsson oli mukana NHL-pelissä kolmatta kertaa. Vastapuolen Martin Brodeur pelasi 1 177. NHL-ottelun.

St. Paulissa kotiyleisö pettyi, sillä Minnesota hävisi Coloradolle 0-2. Myös Detroitille kävi huonosti kotona. Lukuisat loukkaantumiset tuntuvat. Se hävisi Chicagolle 1-2.

Luottopuolustaja Nicklas Lidström potee edelleen nilkkaa. Pavel Datsjuk ja Jonathan Ericsson ovat sivussa. Nyt heille teki seuraa maalivahti Jimmy Howard ja puolustaja Jakub Kindl. Chicagon Patrick Kane teki 2-1-voittomaalin toisessa erässä.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt