NHL

NHL

Miettinen NHL:n siirtolistalle

Julkaistu:

Winnipeg Jetsin suomalaishyökkääjä Antti Miettinen on taas waiver-listalla, josta mikä tahansa seura voi 24 tunnin aikana poimia hänet.
Alkukauden Venäjällä pelannut Antti Miettinen teki joulukuussa sopimuksen Tampa Bayn kanssa, mutta koska hän aloitti kautensa NHL:n ulkopuolella, hän joutui kulkemaan ns. waiver-listan kautta, josta mikä tahansa seura olisi voinut hänet halutessaan ottaa.

Winnipeg käytti tuolloin tätä optiota, ja Miettinen päätyi Floridan sijaan Kanadaan.

Samalla Winnipeg joutui ottamaan myös Miettisen alkuperäisen sopimuksen, joka kattaa myös ensi kauden. Suomalaisella oli myös sopimuksessaan pelaajakaupan kieltävä pykälä.

Vähälle peliajalle Winnipegissä jäänyt suomalainen on nyt vapaaehtoisesti luopunut siirtopykälästä ja elättelee nyt toiveita, että joku muu seura valitsisi hänet. Koska Jets alunperin nappasi hänet Tampa Bayltä, on floridalaisseuralla etuajo-oikeus muihin seuroihin nähden.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Koska suomalainen on jo kertaalleen ollut waiver-listalla, mikäli Jets haluaa hänet myydä, hänen täytyy sitä ennen läpäistä waiver-lista uudestaan.

- Se antaa heille mahdollisuuden tehdä kaupan, jos he löytävät haluamansa osapuolen. En ole pyytänyt tätä, mutta me keskustelimme tästä enkä halua estää seuraa tekemästä mitä he haluavat, Miettinen kommentoi Winnipeg Sun-lehdessä.

Miettinen on pelaamassaan 27 ottelussa saalistanut ainoastaan neljä syöttöpistettä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt