NHL

Selänne sai hurjat suosionosoitukset Winnipegissä - katso kuvat ja video

Julkaistu: , Päivitetty:

Teemu Selänne sai Winnipegissä ennenkuulumattoman vastaanoton entiseltä kotiyleisöltään palatessaan "kotiin" 16 vuoden tauon jälkeen.
Winnipegissä tosin pelättiin etukäteen buuaako kotiyleisö Teemu Selänteelle.

Ei buuannut.

Selänteen saama vastaanotto oli täysin uniikki. Yleisö osoitti seisaaltaan suosiota kuudesti.

Videon Selänteen paluusta voit katsoa täältä.

Ensimmäisen kerran alkuveryttelyn aikana, toisen kerran kun ennen peliä videotaululla näytettiin Selänteen kuuluisa tuloskauden 54. maali, kolmannen kerran kun hän tuli ensimmäisen kerran jäälle, neljännen kerranensimmäisellä mainoskatkolla, jolloin hallissa näytettiin video Selänteen huippuhetkistä Jets-paidassa, viidennen kerran ottelun jälkeen, kun Selänne jäi yksin kiittämään yleisöä ja vielä kertaalleen, kun hän palasi jäälle kiittämään valinnasta ottelun parhaaksi pelaajaksi.

IS Urheilun ajanoton mukaan pisimmät suosionosoitukset kestivät liki kaksi minuuttia, yhteensä yleisö hurrasi suomalaislegendalle liki viisi minuuttia. Selänteen poistuttua kaukalosta viimeisen kerran, yleisö jäi huutamaan hänen nimeään, kuten oli tehnyt usein jo pelin aikana.

Pelin ollessa käynnissä yleisö hurrasi Selänteelle aina, kun suomalainen sai kiekon ja ryhtyi buuaamaan heti, kun kiekko siirtyi jollekin toiselle Ducks-pelaajalle. Kukaan paikalla olleista ei muistanut todistaneensa vastaavaa.

- Tunsin lämmittelystä lähtien miten kaikki vaan katsoivat minua, Selänne kertoi ottelun jälkeen.

- Jets saa olla ylpeä faneistaan. Tunnelma oli aivan uskomaton.

Selänne nousi ennen ottelua penkiltä tervehtimään yleisöä, mutta mainoskatkon videon jälkeen tyytyi vain nostamaan kätensä ylös. Kasvoilta paistoi suuri pettymys, isännät johtivat siinä kohtaa ottelua jo 2-0.

- Se ei ollut helppo tilanne.

Jets voitti ottelun lopulta 5-3. Selänne saalisti kaksi syöttöpistettä.

- Tässä vaiheessa uraa omilla pisteillä ei ole mitään väliä, ainoa mikä kiinnostaa on voittaminen. Kausi on ollut vaikea, mutta meidän täytyy vain tehdä töitä, Selänne sanoi.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt