NHL

NHL

Miettinen Tampa Baylta sittenkin ohi suun - napattiinkin muualle

Julkaistu:

Antti Miettinen ei päässyt Tampa Bay Lightningiin ja Floridan lämpöön, vaan kilpaileva seura rohmusi hänet waivers-listalta.
Laitahyökkääjä Antti Miettisen ura jatkuu jälleen NHL:ssä, mutta ei Tampa Bayssä, vaan Winnipegissä.

Alkukauden KHL:ssä pelannut Miettinen teki viikonloppuna sopimuksen Tampa Bay Lightningin kanssa. Alkukauden Euroopassa pelanneena hänen piti kuitenkin kulkea ns. waiver-listan kautta, josta mikä tahansa muu seura voi hänet valita.

Tiistaina NHL:n tulokasjoukkue Winnipeg Jets käytti oikeuttaan ja Miettinen suuntaa Floridan sijasta Manitoban preerioille.

Winnipegin on otettava kontolleen myös Miettisen koko sopimus. Hän teki Tampan kanssa kahden vuoden sopimuksen, jolla hän tienaa 1,5 miljoonaa dollaria vuodesta. Lisäksi sopimuksessa on ns. no move -pykälä, joka kieltää pelaajan siirtämisen pois joukkueesta, edes farmiin, ilman hänen lupaansa.
Mainos (Teksti jatkuu alla)
Mainos päättyy

Euroopasta kesken kauden NHL:ään tulevien pelaajien kuljettaminen waiver-listan kautta on ollut sääntönä jo pitkään. Sillä halutaan estää, ettei NHL-seurat hanki vahvistuksia Euroopasta vain pudotuspelejä silmällä pitäen.

Edmonton Oilers teki tätä 1980-luvulla, kun se houkutteli Reijo Ruotsalaisen kahdesti Sveitsistä siirtorajan kynnyksellä.

TARJOUS: Urheilulehti puoleksi vuodeksi

49,00 €/6 kk * (norm. 87 €)

Tilaa »
  • Painettu Urheilulehti viikoittain kotiin kannettuna
  • Kaikki tilausjakson aikana ilmestyvät kausioppaat, mm. Veikkausliiga

* Määräaikainen 6 kk:n tilaus, joka ei jatku automaattisesti.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt