NHL

Karstat karisemassa - katso Ovetshkinin hulppea taidonnäyte!

Julkaistu:

Vaisusti alkukaudella esiintynyt Washingtonin supertykki Aleksandr Ovetshkin alkaa heräillä. Siitä saatiin esimakua viime yönä.
Washington Capitals heräsi Ottawassa Senatorsia vastaan pelatussa ottelussa vasta kolmannessa erässä. Vieraat voittivat päätöserän 4-1 ja nousivat 5-3-voittoon.

Washingtonin venäläishyökkääjä Aleksandr Ovetshkin onnistui maalinteossa vasta toisen kerran 13 viime otteluun. Ovetshkinin 3-2-maali oli sitten sitäkin näyttävämpi.

Hän nousi omalta alueelta vasenta laitaa, kiersi maalin takaa oikealle laidalle, pysähtyi äkkiä, kääntyi ja lähetti kiekon ohi Ottawa-vahti Craig Andersonin.

- Onneksi saimme voiton, ja tietysti oli hienoa tehdä maalikin, pitkästä aikaa, Ovetshkin kommentoi NHL:n verkkosivuilla.

Sentteri Troy Brouwer uskoo, että kun putki on taas auki, venäläistähdeltä sopii odottaa lisää namia.

- Tavasta, jolla hän pelasi, näki maalin olevan tulossa. Hän on meidän tähtemme ja me haluamme hänen olevan juuri tuollainen, Brouwer kehui.

KATSO OVIEN MAALI TÄSTÄ (NHL.com)


Carolina päätti tappiokierteensä seitsemän ottelun mittaiseksi 5-3-voitolla Edmontonista. Voitto oli Kirk Mullerin ensimmäinen Carolinan päävalmentajana.

Tuomo Ruutu iski päätöserän alussa Carolinan 5-2-johtoon Jussi Jokisen syötöstä. Osuma oli Ruudulle kauden yhdeksäs.

Yön ottelut NHL:ssä:

Ottawa-Washington 3-5 (0-0, 2-1, 1-4)
Buffalo-Philadelphia ja. 4-5 (3-1, 0-3, 1-0, 0-1)
B: Ville Leino 1+0, P: Kimmo Timonen 0+1.
Edmonton-Carolina 3-5 (1-1, 1-3, 1-1)
E: Lennart Petrell 0+1.
C: Tuomo Ruutu 1+0, Jussi Jokinen 0+1.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt