Video: Tähtipelaaja sai törkeän iskun arkaan paikkaan – selostajan äänessä kuuluu tuska

Kevin Love joutui kovan kohtelun kohteeksi.

Love matkalla tuskissaan parketin pintaan, Bane menee menojaan.

17.3. 21:51

Miami Heat löi Memphis Grizzliesin 138–119 keskiviikon NBA-kierroksella. Kahden kovaotteisen joukkueen kohtaamisessa nähtiin hyvin erikoinen välikohtaus, jonka seurauksena Memphisin tähtipelaaja Desmond Bane sai suihkukomennuksen.

Tilanne sattui kolmannen neljänneksen puolivälissä. Bane lähti ajamaan korille pallon kanssa. Heatin konkaripelaaja Kevin Love puolusti häntä. Kun Bane ajoi Loven rinnalle, hän heilautti vasemman käsivartensa suoraan Loven suojaamattomaan jalkoväliin.

Love parahti tuskasta ja romahti parketin pintaan puuskuttamaan.

– Au, au. Au, au, au, selostaja kommentoi uusintaa.

– Näyttää siltä, että Love ottaa osuman suoraan miesvyöhykkeensä alaosaan, kommentaattori komppaa vakavana.

– Tuolla tavalla ei kuljeteta palloa. Vapaalla kädellä suojataan kuljetusta, ei se heilu tuolla tavalla vapaana, Banea suomitaan Miamin paikalliskanavan lähetyksessä.

Aluksi Banen rikkeestä tuomittiin hyökkääjän virhe. Tuomaristo kävi tilanteen läpi videolta ja sen seurauksena määräsi Banen suihkuun.

Love kertoi ottelun jälkeen, että kyseinen peliliike ei kuulu lajiin lainkaan.

– Olen pelannut liigassa melkein 15 vuotta, ja jotain tällaista on sattunut vain pari kertaa. Bane on iso kaveri. En tiedä, hakiko hän kontaktia ja minulle virhettä, mutta hän joutui vaikeaan asemaan. Kaikki miehet täällä tietävät, että kun osuma tulee tuolle alueelle riittävän kovaa niin että selkäänkin alkaa sattua, se tuntuu. Aloin kouristellakin vähän, Love kertasi medialle ottelun jälkeen.

Love on pelannut pitkän ja menestyksekkään uransa aikana Minnesotassa, Clevelandissa ja nyt Miamissa. Hän voitti NBA:n mestaruuden Clevelandissa LeBron Jamesin aisaparina 2016. Hän jakoi parketin Lauri Markkasen kanssa Cavsissa kaudella 2021–22 ennen kuin suomalainen kaupattiin viime vuoden kesänä Utahiin.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?