Virallisesta sovelluksesta paljastui kiusallinen moka Lauri Markkasesta

Suomalaistähti ei ole pelannut Chicago Bullsissa pian kahteen vuoteen, mutta hänen nykyisen joukkueensa mobiilisovellus on toista mieltä.

Lauri Markkanen on Utah Jazzin suurin tähti. Joukkueen virallinen sovellus on tosin seurastatuksesta eri mieltä.

23.2. 14:05

Koripallon NBA-liigassa liikkuu valtavasti rahaa, mikä näkyy sekä kentällä että sen ulkopuolella.

Kaikki ei kuitenkaan aina ole NBA:ssakaan viimeisen päälle. Tämä pätee muun muassa suomalaistähti Lauri Markkasen joukkueen Utah Jazzin viralliseen mobiilisovellukseen.

Markkanen liittyi Jazziin viime kesän lopulla vaihtokaupassa Cleveland Cavaliersista. Jazz-sovelluksessa Markkasta kuvaillaan perustellusti organisaation kulmakiveksi ja tähtipelaajaksi – joukkue vain on pahemman kerran väärin.

– Markkanen on avainpelaaja Bullsille ja todella poikkeuksellinen lahjakkuus, sovelluksen pelaajaprofiilissa lukee.

Markkanen pelasi Chicago Bullsissa uransa ensimmäiset kaudet. Viimeisimmän Bulls-ottelunsa hän pelasi 17. toukokuuta 2021.

Ruutukaappaus Utah Jazzin mobiilisovelluksesta näyttää nurinkurisen esittelyktekstin.

Tarkempi tarkastelu paljastaa, että vain harvalla pelaajalla on sovelluksessa esittelyteksti. Yksi heistä on äskettäin pätkäsopimuksen solminut Kris Dunn, Markkasen Bulls-aikojen joukkuekaveri.

Dunnin profiili on Markkasen tavoin jämähtänyt Bulls-aikoihin, tarkalleen ottaen kesään 2019. Markkasenkin profiilissa puhutaan ”ennen viime kautta tapahtuneesta kyynärpäävammasta”, joka todellisuudessa tapahtui kesällä 2018.

Ongelma saattaa juontaa juurensa NBA:n virallisen sivuston pelaajaprofiileihin. Edes Giannis Antekounmpon kaltaisen supertähden kuvausta ei ole päivitetty kauden 2018–2019 jälkeen, vaikka kreikkalainen on voittanut NBA-mestaruuden finaalien arvokkaimpana pelaajana ja tullut valituksi toista kertaa koko sarjan arvokkaimmaksi.

Jazz saanee oman sovelluksensa pelaajatiedot suoraan NBA:lta. Seuraukset ovat harmittomat, mutta Jazzin kannalta hieman nolot.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?