Nyt on suhdesopassa mausteita! Lauri Markkasen ex-joukkuekaveri joutui tulisille hiilille

Malik Beasley siirtyi Los Angeles Lakersiin.

Malik Beasley pukee jatkossa Lakers-nutun ylleen.

12.2. 22:26

Maailman parhaassa koripalloliigassa NBA:ssa käy toden teolla kuhina, kun kilpavarustelu pudotuspelejä varten päättyi torstaina siirtojen takarajan umpeuduttua.

Suomalaistähti Lauri Markkasen ex-seurakaveri Malik Beasley vaihtoi Utahin pakkasmaisemat Kalifornian ja Los Angelesin lämpöön. Beasleyn Lakers-siirron mielenkiintoisin osuus on kuitenkin kulisseissa vellova kiemurainen suhdesoppa.

26-vuotias Beasley tapaili hiljattain Larsa Pippeniä, 48, joka on Michael Jordanin Chicago Bulls -aikojen tutkapari Scottie Pippenin ex-vaimo. Keitoksen erikoisin mauste on se, että Larsa Pippenin ja Scotty Pippenin poika, Scotty Pippen jr., 20, pelaa Lakersissa, jonne Beasley, hänen äitinsä tuorein mielitietty, juuri siirtyi.

Seurasiirron jälkeen huoli Scotty Pippen juniorin ja Beasleyn kemioiden toimivuudesta nousi tapetille Yhdysvalloissa.

– Jos olisin Pippen jr., hakkaisin hänet, entinen NFL-pelaaja ja nykyinen Lakers-kannattaja Shannon Sharpe tokaisi Aftonbladetin mukaan.

Alla olevassa kuvassa Larsa Pippen poseeraa poikansa Scotty Pippen juniorin kanssa.

Beasley oli naimisissa, kun hän ja Larsa Pippen alkoivat tapailla. Suhteen paljastuminen johti siihen, että Beasleyn silloinen vaimo päätti hakea avioeroa.

Pippenin ja Beasleyn kuherruskuukauden päätyttyä koripalloilija palasi yhteen ex-vaimonsa kanssa.

Urheilusivusto Barstool Sports muistutti miljoonia seuraajiaan, että Beasley ja Pippen junior ovat nykyisin joukkuetovereita. Sivusto julkaisi kuvan, jossa Larsa Pippen ja Beasley kävelevät käsi kädessä.

Real Housewives of Miami -televisiosarjasta tuttu Larsa Pippen seurustelee nykyään koripallolegenda Michael Jordanin Marcus-pojan kanssa.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?