Lauri Markkanen ei kyennyt pelaamaan entistä seuraansa vastaan – Cleveland taipui Chicagolle

Chicago voitti Clevelandin lukemin 101–91.

Lauri Markkanen oli sivussa ottelusta Chicago Bullsia vastaan.

13.3.2022 9:22

Koripallon NBA:ssa pelaavan Cleveland Cavaliersin suomalaispelaaja Lauri Markkanen ei ollut pelikunnossa sunnuntain vastaisena yönä, jolloin Cleveland kohtasi hänen entisen seuransa Chicago Bullsin. ESPN:n verkkosivujen mukaan Markkanen kärsii vammasta, jonka hän sai oikeaan nilkkaansa edellisessä ottelussa Miami Heatia vastaan.

Cleveland hävisi myös tuolloin, mutta voitti sitä ennen kaksi ottelua peräkkäin. Chicago kukisti kotiparketillaan Clevelandin lukemin 101–91. Ottelun tehomiehet olivat Chicagon DeMar DeRozan ja Clevelandin Darius Garland. Molemmat pussittivat 25 pistettä.

Markkanen edusti Chicago Bullsia vuosina 2017–21, kunnes siirtyi Clevelandiin viime kesänä. Markkasen aikana Chicago konttasi pahasti, mutta tällä kaudella on sujunut paremmin. Chicago on itälohkossa neljäntenä ja Cleveland kuudentena, joten pudotuspeleihin pääseminen on molemmilla omissa hyppysissä.

Joulukuussa Cleveland oli vahvempi keskinäisessä ottelussa 115–92. Markkanen heitti tuolloin 15 pistettä. Tammikuussa seuraavassa kohtaamisessa Markkanen hääri 28 pisteellä Clevelandin tehomiehenä, mutta Chicago voitti 117–104. Joukkueet kohtaavat runkosarjassa vielä kerran.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?