Lauri Markkanen loukkaantui – ei päässyt kentältä pois omin avuin

Lauri Markkasesta kuului ikäviä uutisia.

23.1. 8:41

NBA:ssa Cleveland Cavaliers voitti Oklahoma City Thunderin 94–87. Clevelandin suomalaispelaaja Lauri Markkanen koki kovia ottelussa.

Markkasen oikea nilkka vääntyi ikävännäköisesti, kun hän putosi parkettiin puolustustilanteen päätteeksi. Markkanen ei päässyt pois kentältä omin avuin.

Ennen loukkaantumistaan Markkanen pelasi 13 minuuttia, heitti yhdeksän pistettä ja riisti kaksi levypalloa puolustuspäässä.

Lauri Markkasen loukkaantuminen oli ikävä.

Clevelandin päävalmentaja J.B. Bickerstaff sanoi lehdistötilaisuudessa ottelun jälkeen, ettei hänellä ole mitään uutta tietoa Markkasen vamman vakavuudesta. Hän arveli, että Dean Wade tulee saamaan enemmän vastuuta, jos Markkanen on sivussa.

Bickerstaff oli sitä mieltä, ettei Cleveland pelannut kovin hyvin, vaikka voitti ottelun. Clevelandin Darius Garland oli joukkueensa pisterohmu 23 pisteellä. Garland antoi lisäksi 11 koriin johtanutta syöttöä ja kahmi yhden levypallon puolustuspäässä.

Lauri Markkanen piteli irvistellen oikeaa nilkkaansa.

Cleveland koki joulukuun lopulla edellisen takaiskun, kun espanjalaispelaaja Ricky Rubio loukkasi polvensa ja on loppukauden sivussa.

Artikkeliin on päivitetty tuore video Markkasen loukkaantumisesta klo 12.04.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?