Lauri Markkanen upotti 20 pistettä - NBA - Ilta-Sanomat

Lauri Markkanen joukkueensa toiseksi paras pistemies – pussitti 20 pistettä

Kovin pistemies oli Milwaukeen kreikkalaistähti Antetokounmpo, joka onnistui jokaisessa kolmosyrityksessään ja kahmi toistakymmentä levypalloa.

7.12.2021 8:01

Koripallon NBA-liigassa suomalaispelaaja Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kärsi toisen perättäisen tappionsa. Ohiolaisseura oli vierailulla Wisconsinin Milwaukeessa, jossa isäntäjoukkue Bucks vei voiton pistein 112–104.

Suomalainen oli 20 pisteellään joukkueensa toisiksi kovin pistemies. Markkanen otti myös seitsemän levypalloa ja antoi kaksi koriin johtanutta syöttöä. Suomalainen paransi tulostaan edellisestä pelistä, jossa hänen haaviinsa tarttui vain yhdeksän pistettä.

Clevelandin riveissä Markkasta enemmän pisteitä kahmi 25 pisteen Jarrett Allen.

Eniten pisteitä ottelussa sen sijaan teki kotijoukkueen kreikkalaistähti Giannis Antetokounmpo, joka upotti kaikkiaan 27 pistettä. Antetokounmpo yritti kolmen pisteen heittoa kolmasti ja onnistui jokaisessa yrityksessään. Lisäksi hän otti 12 levypalloa ja teki kaksi koriin johtanutta syöttöä.

Kreikkalaistakin enemmän levypalloja kahmi Milwaukeen Bobby Portis, jolle niitä kertyi kaikkiaan 16.

Isäntäjoukkueen riveissä pisteitä tahkosivat myös 21 pistettä pussittanut Khris Middleton ja Markkasen kanssa tasoihin yltänyt Jrue Holiday.

Cleveland kohtasi Wisconsin-vierailun alla Utah Jazzin, joka katkaisi Clevelandissa vieraillessaan kotiseuran neljän voiton putken.

Cleveland on voittanut tämän kauden otteluistaan 13 ja hävinnyt 12. Joukkue on NBA:n itälohkossa yhdeksäntenä.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?