Vanessa Bryant julkaisi Gianna-tyttären muistoksi kirjoitetun kirjeen Instagramissa - NBA - Ilta-Sanomat

Vanessa Bryantin julkaisema kirje on liikuttavaa luettavaa – kuolleen Gianna-tyttären ystävältä riipaisevan kaunis kirjoitus

Vanessa Bryant julkaisi tyttärensä muistoksi kirjoitetun koskettavan kirjeen.

Kobe ja Gianna Bryantin muistoa kunnioittava seinämaalaus Los Angelesissa.

26.1. 17:28

Tiistaina tuli kuluneeksi tasan vuosi koripallolegenda Kobe Bryantin, hänen 13-vuotiaan Gianna-tyttärensä ja seitsemän muun henkilön elämän vieneestä järkyttävästä helikopterionnettomuudesta.

Surullisena vuosipäivänä Vanessa Bryant, Koben vaimo ja Giannan äiti, julkaisi Instagram-tilillään saamansa koskettavan kirjeen. Sen oli kirjoittanut Giannan parhaimpiin ystäviin lukeutunut Aubrey.

Aubrey muisteli kauniissa kirjeessä ystäväänsä.

– Hänen hymynsä ja asenteensa puskevat minua paremmaksi. Olet varmasti kuullut tämän, mutta jos minä koskaan tulen äidiksi, toivon että minun tyttärestäni tulee täsmälleen sellainen kuin sinun tyttärestäsi tuli, ystävä kirjoitti osoittaen sanansa Vanessa Bryantille.

– Toivon, että surusi keskeltä löydät rahtusen iloa siitä, kuka luomasi ja kasvattamasi tyttäresi oli. Kasvatit hänet oikein, rouva Bryant, ja olemme siitä ikuisesti kiitollisia. Olen ikuisesti kiitollinen, että sain viettää aikaa tyttäresi kanssa. Kiitos sinulle siitä mahdollisuudesta, kirjeessä todetaan koskettavasti.

Kirjeen lopussa Aubrey kertoo, että mikäli Vanessa koskaan haluaa kuulla lisää tarinoita Giannasta, hän on aina valmis kertomaan niitä.

Vanessa Bryant kertoo saaneensa Aubreyltä luvan kirjeen julkaisemiseen.

– En koskaan ymmärrä, miksi ja miten tämä tragedia pystyi tapahtumaan niin kauniille, kilteille ja upeille ihmisille. Tämä ei vieläkään tunnu todelta. Kob, teimme kaiken oikein. Gigi, teet edelleen äitisi ylpeäksi. Rakastan teitä, Vanessa kirjoitti Instagramissa julkaisemansa Aubreyn kirjeen yhteyteen.

Viikkoa ennen onnettomuuden vuosipäivää Vanessa Bryant julkaisi Instagram-tilillään medialle suunnatun toiveen siitä, ettei vuosipäivänä julkaistavien muistelujuttujen yhteydessä julkaistaisi kuvia onnettomuudesta.

– Emme halua nähdä niitä. Vuotemme on ollut jo tarpeeksi traumaattinen, Bryant toivoi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?