Lauri Markkasen pistetahti hiipui – Bullsin voittoputki katkesi tylysti - NBA - Ilta-Sanomat

Lauri Markkasen pistetahti hiipui – Bullsin voittoputki katkesi tylysti

Chicago Bullsin voittokulku päättyi.

Lauri Markkanen ja Bulls taipuivat tappioon.­

24.1. 8:49

Los Angeles Lakersin vahva puolustus katkaisi Chicago Bullsin voittovireen NBA-koripallossa.

Hallitseva mestari Lakers venytti vierasvoittonsa sarjan yhdeksään otteluun, kun se kukisti Lauri Markkasen seuran 101–90. Markkanen sai kokoon 12 pistettä ja otti seitsemän puolustuspään levypalloa. Markkanen heitti kaikki viisi kolmen pisteen yritystään ohi.

Bullsin ykkösmies oli totutusti Zach LaVine 21 pisteellään ja kymmenellä levypallolla. Coby White säesti LaVinea 14 pisteellä.

Bullsilla oli kolme voittoa alla. Nyt joukkueen kauden saldo näyttää seitsemää voittoa ja yhdeksää tappiota.

– Ensimmäisellä puoliskolla emme pelanneet sitä peliä, johon olemme pyrkineet. Emme syöttäneet niille, jotka olivat vapaana. Lakers puolusti korinalustaa hyvin, Bullsin päävalmentaja Billy Donovan kommentoi ESPN:lle.

Lakers on NBA:n alkukauden ykkönen voitettuaan 13 ottelua ja hävittyään neljä. Chicagossa se johti 63–33 ottelun puolivälissä. Lopussa kalifornialaiset ottivat jalkaa kaasulta, ja Bulls voitti jälkimmäiset neljännekset.

Lakersin ykkösmies oli entisessä kotikaupungissaan pelannut Anthony Davis, joka heitti kauden isoimmat lukemansa 37 pistettä. LeBron Jamesin saalis oli 17 pistettä.

Golden State Warriorsin Stephen Curry nousi toiseksi NBA:n kaikkien aikojen kolmen pisteen heittojen määrässä. Curry heitti viisi kolmen pisteen koria, kun hänen joukkueensa hävisi Utah Jazzille 108–127. Hän on heittänyt NBA-urallaan 2 562 kolmen pisteen koria.

Curryn edellä tilastossa on vuonna 2016 virallisesti lopettanut Ray Allen, joka heitti urallaan 2 973 kolmen pisteen koria.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?