Koronamääräysten rikkominen on maksanut tähtipelaajalle jo lähes miljoona dollaria - NBA - Ilta-Sanomat

Koronamääräysten rikkominen on maksanut tähtipelaajalle jo lähes miljoona dollaria

NBA-tähti Kyrie Irving katosi Brooklyn Netsin riveistä, kunnes hänet bongattiin juhlimassa perheensä kanssa.

Kyrie Irving on yksi Brooklynin tähtipelaajista.­

15.1. 23:04

Brooklyn Netsin Kyrie Irving on saanut koripallon NBA:lta 50 000 dollarin eli yli 41 000 euron sakon osallistumisesta sisätiloissa pidettyihin juhliin.

NBA:n koronamääräysten mukaan pelaajilta on kielletty osallistuminen sisätiloissa järjestettäviin kokoontumisiin, joissa on 15 henkilöä tai enemmän. Sosiaalisessa mediassa levisi video, jossa Irving oli syntymäpäiväjuhlilla ilman kasvomaskia.

Irving ei ole pelannut tammikuun 5. päivän jälkeen, ja Netsin mukaan kyseessä ovat olleet henkilökohtaiset syyt. Irving joutui koronasääntöjen rikkomisesta viiden päivän karanteeniin, josta hän voi palata joukkuetoimintaan lauantaina, jos testitulokset ovat negatiivisia.

Sakon lisäksi Irvingiltä jää saamatta karanteeniajalta palkka. Huimat 33,5 miljoonaa dollaria kaudesta tienaava Irving on jo menettänyt karanteeniaikana 900 000 euron edestä palkkarahoja ja menettää lisää, jos häneltä jää enemmän otteluja väliin.

Irving on valittu kuudesti NBA:n tähdistöotteluun. Vuonna 2016 hän juhli mestaruutta Cleveland Cavaliersin paidassa. Irvingin tämän kauden pistekeskiarvo on peräti 27,1.

Irving liittyi Netsin riveihin viime kaudeksi yhdessä toisen supertähden, Kevin Durantin kanssa. Irvingin lähes koko viime kausi meni loukkaantumisten vuoksi piloille. Nets jatkoi nimimiesten värväämistä aiemmin tällä viikolla, kun seura hankki vuoden 2018 MVP:n James Hardenin rivehinsä.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?