Sofia Laine syyttää Kobe Bryantin leskeä valehtelusta - NBA - Ilta-Sanomat

Nyt avautuu äiti, joka haastoi oman tyttärensä oikeuteen – syyttää Kobe Bryantin leskeä valehtelusta: ”Miten hän voi tehdä näin omalle äidilleen?”

Sofia Laine haastoi tyttärensä Vanessa Bryantin oikeuteen.

Vanessa Bryant on ajautunut oikeuskiistaan äitinsä kanssa.­

19.12.2020 10:43

Koripallolegenda Kobe Bryantin lesken Vanessa Bryantin äiti Sofia Laine syyttää tytärtään valehtelusta. Laine ja Vanessa Bryant ovat ajautunet julkiseen kiistaan, jonka juurisyynä on raha.

Laine, 68, haastoi tyttärensä oikeuteen ja vaatii Bryantin perheeltä miljoonaluokan korvauksia ”vuosikausien palkattomasta työstä” perheen eteen. Hän väitti kanteessa toimineensa perheen henkilökohtaisena assistenttina ja lastenvahtina.

Bryant, 38, julkaisi tiedotteen, jossa väitti, että isoäiti Laine vahti perheen lapsia vain ”satunnaisesti” ja että isoäidin väitteet ovat ”ilmiselvästi valheellisia”.

– Ensinnäkin haluaisin sanoa, etten pidä perheasioiden käsittelystä julkisesti. Vaikka nostin kanteen, en antanut julkisia kommentteja ja toivoin oikeusprosessin etenevän ilman julkisuutta, koska asia on niin satuttava. En halunnut tätä, enkä halua tätä, Laine kirjoitti julkaisemassaan lausunnossa TMZ:n mukaan.

Laine kertoo haluavansa rahallisen korvauksen siitä, minkä eteen on tehnyt työtä.

Hän sanoo Vanessan yrittäneet katkaista kaikki siteet itseensä siitä huolimatta, mitä perhe on Laineen mukaan hänelle luvannut.

– Miksi Vanessa tekisi näin omalle äidilleen? Olen niin pettynyt, loukattu ja väärin kohdeltu, ettei minulla ollut muuta mahdollisuutta kuin nostaa kanne. Olen lähes 70-vuotias, terveyteni rapistuu ja oma tyttäreni tekee minulle näin, Laine vetosi lukijoihinsa.

Laineen mukaan hän oli Bryantin perheen tosiasiallinen lastenhoitaja lähes 20 vuoden ajan.

– Vanessa loi äärimmäisen tiukan aikataulun lastenlapsieni ympärivuorokautiselle hoivalle. Hän myös valvoi aikataulun toteutumista. On täysin naurettavaa, että Vanessa kieltäisi tämän, Laine väitti.

Äidin ja tyttären välit katkesivat aiemmin tänä vuonna. Tuolloin Laine väitti televisiohaastattelussa tyttärensä yrittäneen ajaa hänet pois kodistaan. Vanessa Bryant järkyttyi haastattelusta ja siinä esitetyistä väitteistä.

LA Timesin mukaan Vanessa Bryant hallinnoi edesmenneen miehensä noin 600 miljoonan dollarin arvoista omaisuutta.

Los Angeles Lakersin entinen tähtipelaaja Kobe Bryant menehtyi helikopterionnettomuudessa tammikuussa 2020. Samassa onnettomuudessa kuoli hänen tyttärensä Gianna sekä seitsemän muuta ihmistä.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?