Kobe Bryantin leski ilmiriidoissa äitinsä kanssa - NBA - Ilta-Sanomat

Kobe Bryantin leski on ilmiriidoissa äitinsä Sofia Lainen kanssa – kummaltakin rajuja väitteitä

Tammikuussa kuolleen Kobe Bryantin anoppi Sofia Laine avautui televisiohaastattelussa kaltoin kohtelustaan.

Vanessa Bryant miehensä muistotilaisuudessa helmikuussa.­

22.9. 14:22

Helikopterionnettomuudessa tammikuussa traagisesti kuolleen Kobe Bryantin leski, Vanessa Bryant on ajautunut rajuun sanasotaan äitinsä kanssa. Kaksikko on selvitellyt tulehtuneita välejään julkisesti.

Vyyhti alkoi Vanessan äidin, Sofia Lainen, tunteikkaasta televisiohaastattelusta. Laine syytti myös 13-vuotiaan Gianna-tyttärensä onnettomuudessa menettänyttä Vanessaa siitä, että tämä olisi häätänyt hänet asunnostaan.

– Hän (Vanessa) kertoi minulle, että minun pitää lähteä tästä talosta. Hän myös ilmoitti haluavansa autoni, hän halusi sen heti, Laine tilitti haastattelussa.

Vanessa ei niellyt äitinsä syytöksiä, vaan julkaisi heti oman vastineensa tapahtuneesta.

Koripalloikonin lesken mukaan Sofia ei ole tukenut tytärtään tai tämän perhettä karmivan menetyksen jälkeen.

Hän myös syytti äitiään asioiden vääristelystä.

– Hän vei kaikki timanttikorunsa ja huonekalunsa pois tarjoamastani asunnostaan, jotta näyttäisi siltä, etten tue häntä. Olemme mieheni kanssa tukeneet häntä taloudellisesti 20 vuotta hänen kuukausittaisen elatusapunsa lisäksi, Vanessa Bryant kirjoitti lausunnossaan.

Välirikko on yllättävä, sillä Sofia Lainen tiedetään olleen hyvin läheinen tyttärensä perheen ja myös vävypoikansa, Koben kanssa.

Sisäpiirilähde kertoi helmikuussa US Weeklylle, että äiti oli tavattoman suuri tuki Vanessalle onnettomuuden jälkeisinä viikkoina.

– Vanessan äiti on aina hänen ja hänen kolmen tyttärensä seurassa. Sofia saa pidettyä Vanessan vahvana ja on tämän tukiverkoston tärkein jäsen, lähde kertoi helmikuussa.

Tilanne on muuttunut dramaattisesti, sillä Vanessa jopa kyseenalaisti äitinsä arvojärjestyksen julkisen avautumisen jälkeen.

– Nyt ymmärrän, mikä on kaikkein tärkeintä äidilleni, ja se sattuu. Toivon, että meidän keskinäisen suhteemme penkominen loppuu tähän.

Bryant Lontoon olympialaisissa 2012.­

Kobe Bryant oli yksi kaikkien aikojen parhaista koripalloilijoista. Hän edusti koko 20-vuotisen ammattilaisuransa ajan Los Angeles Lakersia ja voitti viisi NBA:n mestaruutta.

Kohtalokas helikopterionnettomuus vei Bryantin ja hänen tyttärensä lisäksi kuuden muunkin ihmisen hengen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?