Asiantuntija ei usko NBA-pelaajien selviävän ilman seksiä: ”Unohtakaa kolme kuukautta – he rikkovat kuplan” - NBA - Ilta-Sanomat

Seksinhaluisten tähtipelaajien pelätään pilaavan NBA:n suunnitelmat – Instagram-malli ilmoitti jo saaneensa kutsun ”kuplaan”

NBA:n suunnitteleman kuplan pelätään puhkeavan.

Kuvassa donkkaava Sacramento Kingsin Richaun Holmes on toinen pelaajista, joka on jo mennyt rikkomaan NBA:n säännöksiä.­

17.7. 8:57

Koripalloliiga NBA aikoo jatkaa koronaviruksen vuoksi keskeytyksissä ollutta kauttaan 30. heinäkuuta. Kaikki ottelut pelataan Floridan Orlandossa sijaitsevassa Disney World -huvipuistossa. Floridassa pelaajat pysyttelevät kuplassa, visusti eristyksissä ilman ystäviä ja perheenjäseniä. Viime päivinä onkin herännyt huoli – miten NBA-tähdet pärjäävät ilman seksiä?

NBA-finaalit kestävät ainakin 13. lokakuuta saakka, joten parhaimpien joukkueiden täytyy pysytellä eristyksissä kaksi ja puoli kuukautta.

– Jonkun tämä täytyy sanoa. Luulemmeko todella, että kaverit aikovat luopua kolmeksi kuukaudeksi ”virkistystoiminnasta”, johon ovat tottuneet, latasi kuuluisa tv-kommentaattori Stephen A. Smith Fox Newsin mukaan.

Esimakua saatiin jo viime sunnuntaina, kun eräs Instagram-malli ilmoitti saaneensa kutsun NBA-pelaajien ”kuplaan”, kertoo Yahoo Sports.

Kaikki NBA-joukkueet ovat viimeistään tämän viikon alussa siirtyneet Floridaan harjoittelemaan ja valmistautumaan kauden jatkumiseen.

– Sain jo kutsun kuplaan. Kausi päättyy varmasti aikaisin, Anna Mya twiittasi.

Lisäksi Houston Rocketsin brasilialaispelaaja Bruno Caboclo ja Sacramento Kingsin Richaun Holmes on määrätty kymmenen päivän karanteeniin heidän rikottuaan sääntöjä ja poistuttuaan Disney Worldin alueelta.

Kaksikko ei kuitenkaan liity Anna Myan twiittiin.

NBA:n supertähti Lebron James harmitteli Orlandon koronakuplaan mennessään tulevansa ikävömään läheisiään.­

NBA:n suurimpiin tähtipelaajiin lukeuteva LeBron James twiittasi matkalla Disney Worldin kuplaan, että olo on kuin menisi vankilaan.

11. maaliskuuta alkaen keskeytettynä ollut NBA-kausi jatkuu heinäkuun lopussa.­

NBA-pelaajat ovat tottuneet hotellihuoneisiin, sillä tavalliseen runkosarjaan kuuluu 41 vieraspeliä, muistuttaa The Guardian -lehti.

Nyt tilanne on kuitenkin erilainen, kun pelaajat ovat jumissa kuplan sisällä, jossa heidän tulee kestää – hulppeasta majoituksesta riippumatta – tylsyyttä ja yksinäisyyttä loppukauden ajan.

– Luuletteko, että pelaajat aikovat olla ilman vaimojaan tai naisystäviään? Unohtakaa kolme kuukautta, he jaksavat ehkä kolme viikkoa. He rikkovat kuplan, kommentaattori ja journalisti Smith vauhkosi.

Disney Worldin NBA-kuplaan on päästetty sisään myös 20 toimittajaa.

New York Times kuvaa artikkelissaan elämää kuplan sisällä. Raportista selviää muun muassa, että kolme kertaa päivässä tehtyjen hyvin organisoitujen ruokatoimitusten lisäksi huonepalvelu on pelaajien käytettävissä kello 17:stä aamuyön kello kahteen asti.

Urheilutoimittaja Smith on vakuuttunut, että seksinnälkäiset pelaajat tulevat rikkomaan sääntöjä.

– Jonkun on sanottava tämä ääneen, hän kommentoi Sporting Newsin mukaan.

NBA-pelaajat ovat olleet säännöllisesti esillä seksiseikkailuillaan.

Ehkä tunnetuimpana tapauksena voidaan mainita ennätykselliset 100 pistettä yhdessä ottelussa tehtaillut NBA-legenda Wilt Chamberlain, joka on kehuskellut harrastaneensa seksiä yli 20 000 naisen kanssa, ja esitellyt kartanonsa vesisängyin, peilein ja samettityynyin sisustettua häkellyttävää huonettaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?