Entinen NBA-tähti latasi kovan mielipiteen – LeBron James ei mahdu tämän miehen papereissa edes viiden parhaan pelaajan joukkoon - NBA - Ilta-Sanomat

Entinen NBA-tähti latasi kovan mielipiteen – LeBron James ei mahdu tämän miehen papereissa edes viiden parhaan pelaajan joukkoon

Onko LeBron James yksi kaikkien aikojen parhaista vai ei?

Julkaistu: 21.5. 17:38

Paul Pierce pisti NBA-pelaajia paremmuusjärjestykseen.

NBA-koripalloliigassa kolme vuotta sitten upean uransa päättänyt Paul Pierce on sitä mieltä, että liigan tämän hetken tunnetuin pelaaja LeBron James ei ole yksi NBA:n kaikkien aikojen viidestä parhaasta pelaajasta.

ESPN-kanavalla koripalloa analysoiva Pierce, 42, kertoi asiasta kanavalla hiljattain.

Boston Celticsin riveissä 19-vuotisen NBA-uransa ikimuistoisimmat hetket viettänyt Pierce listaa top 5:een Michael Jordanin, Kareem Abdul-Jabbarin, Bill Russellin, Magic Johnsonin ja tammikuussa tapaturmaisesti kuolleen Kobe Bryantin. Tuo viisikko on muita edellä "rakennettuaan seuransa suuruuteen tai jatkaessaan seuran suuruutta", näkee Pierce.

– Sitä emme ole nähneet LeBronilta, Pierce perustelee.

Paul Pierce peliparketilla vuonna 2013.

James, 35, on vuonna 2004 alkaneen NBA-uransa aikana valittu liigan arvokkaimmaksi pelaajaksi neljä kertaa, ja hän on liigan kaikkien aikojen pistetilastossa kolmantena.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?