NBA-koripalloilijalla todettiin koronavirus – vitsaili aiemmin taudilla ja kosketteli toimittajien mikrofoneja - NBA - Ilta-Sanomat

NBA-koripalloilijalla todettiin koronavirus – vitsaili aiemmin taudilla ja kosketteli toimittajien mikrofoneja

NBA-koripalloilija Rudy Gobertin vitsiksi tarkoitettu tempaus sai pian synkän sävyn.

Rudy Gobertilla on mediatietojen mukaan todettu koronavirus.­

12.3. 8:28

Vitsiksi tarkoitettu tempaus muuttui pian vakavaksi.

Pohjois-Amerikan median tietojen mukaan Utah Jazzin NBA-koripallopelaaja Rudy Gobertilla, 27, on todettu koronavirus. Gobertin tartunnan uskotaan johtaneen siihen, että NBA:n kausi on nyt keskeytetty.

Gobert oli vitsaillut koronaviruksesta toimittajien kustannuksella vain pari päivää aikaisemmin ennen kuin tieto tartunnasta tuli. Muun muassa New York Post uutisoi, että ranskalaispelaaja Gobert kosketteli tarkoituksella toimittajien mikrofoneja sekä tallennuslaitteita tiedotustilaisuudessa.

Esimerkiksi CBS:lle ja KUTV:lle työskentelevä Dave Fox twiittasi tapauksesta.

NBA:n keskeytysilmoitus tuli torstain vastaisena yönä vain hetki sen jälkeen, kun Oklahoma City Thunderin ja Utah Jazzin välinen ottelu peruttiin yllättäen.

Joukkueet olivat jo yleisön edessä kentällä valmistautumassa otteluun, kun tapahtuma katkaistiin ilman selitystä. Tovi myöhemmin NBA tiedotti kauden keskeyttämisestä ja kertoi Utahin pelaajan saaneen koronatartunnan.

Pohjoisamerikkalaismediat uutisoivat kyseisen pelaajan olevan 27-vuotias Gobert.

Gobert oli Jazzin mukana Oklahomassa, mutta mediatietojen hän ei ollut paikalla areenassa, vaan hänet oli kuljetettu sairaalaan koronatestiin. Testin oltua positiivinen tieto kiiri nopeasti areenaan, jossa ottelu peruttiin.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?