Vihdoin onnistuminen! Lauri Markkanen nakutteli pisteitä ja Bulls katkaisi tappiokierteensä – ”Hän taisteli läpi vaikeuksien” - NBA - Ilta-Sanomat

Vihdoin onnistuminen! Lauri Markkanen nakutteli pisteitä ja Bulls katkaisi tappiokierteensä – ”Hän taisteli läpi vaikeuksien”

Julkaistu: 21.11. 7:46

Lauri Markkanen ja Chicago Bulls paransivat otteitaan.

Lauri Markkasen edustama Chicago Bulls katkaisi tappioputkensa koripalloliiga NBA:ssa. Bulls voitti kotiparketillaan Detroit Pistonsin 109–89. Bulls oli hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

Markkanen oli joukkueensa paras pistemies. Hän nakutteli 24 pistettä ja kaapi kuusi levypalloa. Pistesaldo pulskistui huomattavasti edellisestä ottelusta, jossa Markkanen säkitti yhdeksän pistettä ja poimi kahdeksan levypalloa.

Markkanen on jäänyt jo neljä kertaa tällä kaudella yksinumeroisiin pistelukemiin, yhtä monta kertaa kuin koko viime kaudella. Detroitia vastaan hän petrasi myös kolmosheitoissa: kun edellisessä ottelussa kolmosyrityksistä ei uponnut yksikään, viimeisimmässä ottelussa neljästä kolmosyrityksestä meni sisään kolme.

Bullsin päävalmentaja Jim Boylen sanoi seuran Twitter-tilillä, että Markkanen on taistellut, säilyttänyt positiivisen asenteen ja tehnyt töitä.

– Ei ole olemassa salaista reseptiä. Hän taisteli läpi vaikeuksien ja jatkoi työntekoa. Olen iloinen hänen puolestaan, Boylen kertoi.

Peliaikaa Markkanen sai Detroitia vastaan hieman yli 29 minuuttia.