Lauri Markkasen sihti edelleen hukassa – Coby White piristi Chicagon peliä - NBA - Ilta-Sanomat

Lauri Markkasen sihti edelleen hukassa – Coby White piristi Chicagon peliä

Julkaistu: 15.11. 10:56

Lauri Markkasen sihti edelleen hukassa

Chicago Bullsin tappiolliset peliesitykset koripallon NBA:ssa jatkuivat, kun joukkue taipui vierasparketilla Milwaukee Bucksille 115–124. Viime kaudella lohkofinaaleihin asti yltänyttä Milwaukeeta vastaan Chicagolla ei pitänyt olla mahdollisuuksia, mutta pieniä valonpilkahduksia joukkueen pelissä oli.

Puoliajalla tilanne oli Chicagolle 66–65, mutta kolmannella neljänneksellä Milwaukee oli vahvempi 32–20 ja käänsi pelin.

– Kolmannella jaksolla oli hetki, jolloin emme saaneet koreja, mutta taistelimme vielä itsemme takaisin peliin. Siinä oli muutama tilanne, missä emme saaneet otettua levypalloja, mutta tämä on oppimisprosessi ja otimme askeleen oikeaan suuntaan tässä ottelussa, tulokaspelaaja Coby White summasi Chicago Sun-Timesille.

Neljännellä jaksolla Chicago nousi taistelemaan voitosta, mutta Milwaukee ei ollut lyötävissä. Viime kauden arvokkaimmaksi pelaajaksi valittu Giannis Antetokounmpo upotti ottelussa 38 pistettä ja johti joukkueensa pinnatehtailua.

Ensimmäistä kauttaan pelaava Chicagon White pussitti 26 pistettä ja Zach Lavine 25 pistettä. Kumpikin upotti pelitilanneheittonsa joukkueensa keskiarvotahdin tuntumaan pääsevällä varmuudella, kun Whiten osumaprosentti oli 39,1 ja LaVinen 40. Koko joukkueen keskiarvo oli 40,9.

Chicagon suomalaispelaaja Lauri Markkasen heikot ajat jatkuivat, kun hän jäi 11 pisteeseen. Kuudesta kolmen pisteen heittoyrityksestään hän upotti kaksi, ja kaikkien pelitilanneheittojen onnistumisprosentti oli kehno 22,2. Chicago on voittanut vain neljä kahdestatoista ottelustaan ja on itälohkossa sijalla 12.