NBA

Bulls jäi Rocketsin jyräämäksi, Markkasella 13 pisteen ilta

rac

Julkaistu: , Päivitetty:

NBA
Markkanen ei yltänyt taaskaan huippupisteisiin.
NBA:ssa pelaavan Chicago Bullsin Lauri Markkanen epäonnistui kaikissa viidessä kolmen pisteen heittoyrityksessään, kun Chicago hävisi kotiparketillaan Houston Rocketsille 94–117. Markkanen pussitti 13 pistettä.

Suomalaisen käsi oli tarkka vapaaheitoissa, kun hän upotti kaikki seitsemän yritystään, mutta pelitilanneheittojen tarkkuudeksi jäi vain 30 prosenttia.

Kolmen pisteen heitot olivat koko joukkueen ongelma. Chicago upotti vain neljä kaikkiaan 32 yrityksestään, joten kehitettävää riittää.

– Näin on, koska meillä on todella hyviä kolmen pisteen heittäjiä joukkueessa, Chicagon Zach LaVine paalutti Chicago Sun-Timesin haastattelussa.

– Minusta tuntuu, että heitän palloa ihan hyvin. Otto (Porter jr.) oli todella kuuma Atlanta-ottelussa ennen loukkaantumistaan, ja hän alkoi nousta esiin. Lauri teki muutaman kolmosen, joten hänkin on piristymässä, LaVine avasi kokonaisuutta.

Torstain vastaisen yön Atlanta-ottelun hyvät hetket olivat vain muisto. Kotiparketilla Markkasen kolmostarkkuus katosi, eikä Porter jr. ollut pelikunnossa. LaVine upotti vain yhden seitsemästä kolmen pisteen heittoyrityksestään.

– Tiedän, kuinka hyvin osaamme heittää, ja tänä iltana emme vain tehneet niin, Markkanen kommentoi ESPN:lle.

45 pisteen ero

James Hardenin tähdittämä Houston upotti kolmosensa 43,2 prosentin varmuudella, joten ero oli murskaava. Harden pussitti hurjat 42 pistettä, kahmi kymmenen levypalloa ja antoi yhdeksän koriin johtanutta syöttöä.

– Vastustaja upotti 19 kolmosta ja me neljä. Hävisimme kolmen pisteen kaaren takana 45 pisteellä. Silloin on vaikeaa voittaa, Chicagon valmentaja Jim Boylen sanoi ESPN:lle.

Chicago on voittanut kymmenestä ottelustaan vain kolme. Chicagon Wendell Carter jr. yltyi kannustamaan Markkasta.

– Hänen täytyy heittää, tuli siitä sitten koreja tai huteja. Ja koska hän on niin upea urheilija, koreja tulee enemmän kuin huteja. Sanon tämän myös hänelle itselleen, koska uskon häneen ja olen nähnyt hänen kykynsä, Carter sanoi koripallosta raportoivan K.C. Johnsonin mukaan.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt