NBA

Chicago Bullsille vakuuttava vierasvoitto, Lauri Markkasen kolmoset upposivat hyvin

rac

Julkaistu:

nba
Chicago ei tällä kertaa päästänyt johtoa käsistään.
Lauri Markkasen Chicago Bulls on ottanut kauden vakuuttavimman voittonsa koripallon NBA:ssa. Bulls toipui edellisen ottelun pettymyksestään ja kaatoi Atlanta Hawksin vieraskentällä 113–93.

Markkanen oli jälleen paremmassa vireessä heikon edellisen ottelunsa jälkeen. Suomalainen teki 17 pistettä, otti kuusi levypalloa, antoi neljä koriin johtanutta syöttöä ja kirjautti kolme torjuntaa. Tiistaina Los Angeles Lakersia vastaan Markkanen jäi seitsemään pisteeseen.

Kolmosten osalta ottelu oli Markkaselta kauden paras, hän onnistui kaaren takaa neljä kertaa seitsemällä yrityksellä. Ensimmäistä kertaa tällä kaudella kolmoset upposivat yli 50-prosenttisesti. Kolmen pisteen heitot ovat Markkasen perinteinen vahvuus, joten onnistumiset sillä osastolla ovat tärkeitä.

Markkanen oli jälleen hieman aktiivisempi ja aggressiivisempi kuin aiemmissa kolmessa ottelussa, joissa hän jäi alle kymmeneen pelitilanneheittoon. Nyt Markkanen heitti 12 kertaa.

Bulls otti ottelun komentoonsa heti ensimmäisellä neljänneksellä, jonka päätteeksi se johti jo 13 pisteellä. Vierasjohto ei sen jälkeen kaventunut kertaakaan alle 10 pisteeseen. Pelin kulku oli siis melko erilainen kuin edellisessä ottelussa Los Angeles Lakersia vastaan, jossa Chicago lähti päätösneljännekselle 13 pisteen johdossa mutta hävisi.

Bullsin paras pistemies oli 27 pistettä rohmunnut Tomas Satoransky. Pistemäärä oli tshekkipelintekijälle NBA-uran paras. Atlantan paras oli 18 pistettä nakuttanut Jabari Parker.

Chicagolla on nyt kolme voittoa yhdeksästä ottelusta. Kaksi voitoista on tullut vieraissa.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt