Video: Chicago Bullsilla ja Lauri Markkasella menee heikosti – nyt Bulls jäi Indiana Pacersin jalkoihin - NBA - Ilta-Sanomat

Video: Chicago Bullsilla ja Lauri Markkasella menee heikosti – nyt Bulls jäi Indiana Pacersin jalkoihin

Julkaistu: 4.11.2019 3:47, Päivitetty 4.11.2019 8:05

Chicago Bullsilla menee kehnosti.

Lauri Markkasen Chicago Bulls ei pystynyt haastamaan Indiana Pacersia koripallon NBA:ssa. Indiana voitti Bullsin kotikentällään 108–95.

Markkasella oli suhteellisen vaisu ilta. Hän teki 11 pistettä ja otti 6 levypalloa. Markkasen vaikeudet kaaren takaa jatkuivat, suomalainen upotti vain yhden kolmosen. Chicagon pelaajista Zach LaVine upotti 21 ja Wendell Carter Jr. 20 pistettä. Indianalta T.J. Warren upotti 26 pistettä.

Bulls on nyt hävinnyt tällä kaudella viisi ottelua ja voittanut vain kaksi. Avausottelunsa jälkeen joukkue on hävinnyt levypallotilaston joka kerta.

– Levypalloissa on kyse myös tahdosta. Täytyy haluta pelata fyysisesti, tuumi Bullsin päävalmentaja Jim Boylen NBC:lle.

– Meidän täytyy tehdä parempaa työtä pallon kanssa. En tarkoita ketään tiettyä pelaajaa, tarkoitan myös itseäni, totesi puolestaan Thaddeus Young.

Indiana johti ottelua lähes koko ajan. Alku oli tasainen, mutta toisen neljänneksen puolivälissä kotijoukkue Pacers repäisi pienen kaulan, ja marginaali pyörikin sitten loppuun asti 10 pisteen tienoilla.

– He pelasivat kovempaa kuin me ja antoivat meille selkään. Se on yksinkertaista, LaVine sanoi.

– Emme vain ole vielä valmiita. Meillä on todella hyviä pätkiä, ja sitten me kadotamme homman juonen.

Markkanen ei ole yltänyt upean 35 pisteen avauspelinsä jälkeen yli 20 pisteen tällä kaudella. Nyt hän kuitenkin sai olla kentällä loppuun asti toisin kuin kahdessa edellisessä ottelussa, joissa suomalainen otettiin loppuminuuteiksi vaihtopenkille.

Chicago kohtaa seuraavaksi LeBron Jamesin tähdittämän Los Angeles Lakersin, joka saapuu vierailulle Bullsin kotiareenalle tiistaina.

Tuoreimmat osastosta