NBA

Kevin Durant kumoaa huhut Warriors-painostuksesta

Julkaistu:

nba
Kevin Durant kiistää huhut, joiden mukaan Golden State Warriors olisi painostanut hänet puolikuntoisena kentälle kevään pudotuspeleissä.
Pohjevammasta kärsineen Kevin Durantin akillesjänne repesi, kun hän palasi kuntoutuksesta peleihin finaalisarjan viidennessä ottelussa Torontoa vastaan.

Durantin, 30, ura jatkuu Brooklyn Netsissä, joka hankki hänet 146 miljoonan euron sopimuksella neljäksi vuodeksi.

– Minulla ei ole mitään pahaa sanottavaa Warriorsista. Olen kuullut huhut seuran painostuksesta, mutta sain päättää paluustani täysin itsenäisesti. Seuran puolesta ei sanottu asiasta sanaakaan kuntoutukseni aikana, Durant kertoi Yahoo Sportsin haastattelussa.

– Kuntoutin jalkaani joukkueen lääkärin avustamana päivittäin. Lääkäri asetti toipumistavoitteen viidenteen peliin, ja sitten tämä vain tapahtui. Akillesvamma ei ole kenenkään syy, se vain tapahtui.

Akilles repesi varoittamatta

Huhut Warriorsin painostuksesta alkoivat välittömästi Durantin loukkaannuttua, koska hallitseva mestari oli tilanteessa 1–3-tappiolla Torontoa vastaan. Warriorsin valmentaja Steve Kerr on kertonut, että hän päätti ottaa Durantin kokoonpanoon, koska lääkärin arvion mukaan siihen liittyi ainoastaan pohjevamman uusiutumisen riski.

Warriors hävisi loppuottelusarjan Torontoa vastaan kuudessa ottelussa. Toronto Raptorsista tuli ensimmäinen ei-yhdysvaltalainen NBA-mestari.

Kommentit

    Näytä lisää
    Kommentointi on päättynyt