NBA

Ex-koripallotähti ”Bordellikooma-Lamar” huijasi olympialaisten dopingvalvontaa kumisella tekopeniksellä

Julkaistu:

Koripallo
Lamar Odom paljasti huijanneensa dopingtestaajia erityisen härskillä tavalla.
Yhdysvaltoja Ateenan 2004 olympialaisissa edustanut entinen koripalloilija Lamar Odom, 39, myöntää käyttäneensä tekopenistä selviytyäkseen dopingtestistä, People-lehti kertoo lähteenään Odomin pian julkaistava omaelämäkerta Darkness to Light.

Odomin piti antaa Yhdysvaltain koripalloliiton määräämä dopingtestinäyte ennen lähtöä Ateenaan.

Odom oli käyttänyt koko kesän kannabista, mutta keksi tilata ”jättikokoisen, kumisen, mustan” tekopeniksen, jonka virtsavarasto täytettiin hänen kuntovalmentajansa virtsalla. Odom osallistui Yhdysvaltain joukkueen mukana Ateenan kisoihin, joissa Yhdysvallat jäi kuitenkin olympiapronssille.

Odomin huumeaddiktio paheni ajan mittaan ja oli vähällä johtaa hänen kuolemaansa yliannostuksen seurauksena 2015. Odomin riippuvuus huumeista ja seksistä johti eroon tv-julkkis Khloe Kardashianista, jonka kanssa Odom oli naimissa vuosina 2009–2016.

Lokakuussa 2015 Odom vajosi koomaan sairaalassa sen jälkeen, kun hänet oli löydetty tajuttomana nevadalaisesta bordellista.

Tapaus sai valtavan määrän julkisuutta, ja Odomin kammottavan huonoa terveystilaa nimettiin mediassa ”bordellikoomaksi”. Koomaan vajoaminen oli seurausta sille, että Odom oli juhlinut nevadalaisessa bordellissa neljä päivää yhtä soittoa.